Gratis verzenden vanaf €50,-
Uitgebreide beschrijving bij iedere bestelling
Webwinkelkeur gecertificeerd!
Vertrouwd adres
Edelsteenlegging

Edelsteenlegging

Edelstenen zijn als een spiegel voor je ziel. Tijdens een edelsteenlegging ervaar je de energie van edelstenen en voel je hoe het werkelijk met je gaat, wat je achter je mag laten of juist meer aandacht mag geven.

Seen 1 of the 1 products

Durf jij te voelen wat edelstenen je te vertellen hebben?

Er zijn vele verschillende edelstenen en alle edelstenen hebben een unieke specifieke werking en energie. Wanneer je je open stelt voor de energie van edelstenen dan laten ze als een spiegel zien hoe het werkelijk met je gaat. 

Tijdens een edelsteenlegging combineren we verschillende edelstenen en stemmen we deze af waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Voordat we beginnen met een edelsteenlegging gaan we eerst op zoek naar waar jij op dat moment behoefte aan hebt en wat voor soort legging het beste bij je past. 

Terwijl je ontspannen op een behandeltafel ligt worden verschillende edelstenen op en om je lichaam gelegd waarbij gebruik wordt gemaakt van de energiepunten en energievelden van je lichaam. Meestal duurt een legging zo'n 30 tot 4o minuten. Dit is een afhankelijk van legging en hoe het natuurlijk met je gaat. 

Bij Kristalmeester kun je kiezen uit verschillende leggingen die afgestemd worden op waar je aan toe bent of op specifieke klachten van lichaam en / of geest. Meestal is een edelsteenlegging een ontspannende ervaring maar soms maakt het ook emoties los. De edelstenen geven precies wat je op dat moment nodig hebt en nooit teveel. Alles mag er zijn. 

Alle edelsteenleggingen worden in de praktijk van Kristalmeester gegeven en samen in overleg ingepland. Een afspraak kun je eenvoudig aanvragen via de website van Kristalmeester of door een berichtje te sturen naar [email protected]We nemen vervolgens contact met je op om een afspraak in te plannen. 

Tarieven

  • Eerste afspraak ± 75 min; €65,-
    • Intake
    • Edelsteenconsult
    • Edelsteenlegging
  • Vervolgafspraak ± 50 min; €55,-

 

 

Edelsteenleggingen kunnen heerlijk ontspannend werken en verschillende gezondheidsklachten verlichten en/of een behandeling van een arts ondersteunen. Edelsteenleggingen zijn nooit een vervanging van medicijngebruik of een door je arts voorgeschreven therapie. 

 

 

Kristalmeester 9,8 / 10 - 362 Reviews @ Webwinkelkeur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »