Gratis verzenden vanaf €55,- in Nederland
Veilig betalen online!
Webwinkelkeur gecertificeerd!
Gratis verzenden vanaf €90,- in België
Edelsteenolie

Edelsteenolie

Kristalmeester maakt fijne olie van de beste edelstenen en op basis van zuivere amandelolie. Tijdens de bereiding wordt het ritme van de maancyclus meegenomen. Door toevoeging van vitamine E kunnen de oliën lang bewaard blijven.

  • Geen producten gevonden

Kristalmeester maakt fijne olie van de beste edelstenen en op basis van zuivere amandelolie. De edelsteenolie wordt met grote zorg bereidt waarbij het ritme van de maancyclus wordt meegenomen. Tijdens het proces wat ongeveer 28 dagen duurt wordt ook vitamine E toegevoegd zodat de olie lange tijd bewaard kan blijven.

De edelsteen geeft gedurende lange tijd zijn mooie trilling en energie af aan de olie waardoor de olie een brede toepasbaarheid krijgt. Zo kun je de edelsteenolie bijvoorbeeld gebruiken voor massages of smeer je de edelsteenolie op een aangedane plek of een plek die wat meer aandacht behoeft. Met behulp van olie kun je de edelsteenenergie op vele verschillende plaatsen direct toepassen. Edelsteenolie heeft niet alleen een fysieke toepassing maar grijpt diep in op het lichaam en het energetisch veld en heeft zodoende ook invloed op mentale problemen of transformatie processen waar je midden in zit. 

Kristalmeester verkoopt de edelsteenolie in flesjes zonder de steen met een pipetje van 10 ml. Hier kun je lang mee doen want je hebt niet veel olie nodig. Over het algemeen heb je genoeg aan 1 druppel edelsteenolie op je hand en smeer je daar de plek mee in die aandacht behoeft. Mocht het nodig zijn dan kun je altijd een extra druppel olie toevoegen. 

 

Kristalmeester 9,8 / 10 - 433 Reviews @ Webwinkelkeur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »