Gratis verzenden vanaf €50,-
Uitgebreide beschrijving bij iedere bestelling
Webwinkelkeur gecertificeerd!
Vertrouwd adres
Pendels

Pendels

Pendelen is een krachtig instrument om het onderbewustzijn, je blauwdruk, te bevragen. Alle edelsteenpendels zijn door Kristalmeester zorgvuldig uitgezocht en stuk voor stuk mooie instrumenten voor geweldige inzichten.

  • Geen producten gevonden

Edelsteenpendels zijn krachtige instrumenten om je onderbewustzijn te bevragen. In het onderbewustzijn ligt veel informatie opgeslagen zoals de blauwdruk van wie je bent, je onbewuste verlangens, je behoeften, verborgen talenten en meer.

Met behulp van pendelen kun je antwoorden vinden op bepaalde (levens-)vragen. Ook kan pendelen gebruikt worden om duidelijkheid te krijgen welke edelsteen het beste bij je past. Soms is de steen energetisch vervuild en lijkt de werking van de steen minder impact op je te maken. Met pendelen kun je onder andere meten in hoeverre de steen nog bruikbaar is. Dit kun je doen met een Pendelschijf waarop percentages staan die aangeven hoe krachtig de steen energetisch nog is en of deze gereinigd moet worden. Leg de steen in het midden van de pendelschijf en houdt de pendel boven de steen. De pendel beweegt automatisch in de richting van het juiste energetische percentage op de schijf. De Pendelschijf kun je hier gratis downloaden

Alle edelsteen pendels zijn door Kristalmeester zorgvuldig uitgekozen. Iedere pendel wordt energetisch gereinigd voordat deze opgestuurd wordt zodat jouw energie makkelijk contact kan maken met de 'schone' energie van de pendel.

 

 

Kristalmeester 9,8 / 10 - 433 Reviews @ Webwinkelkeur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »