• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Aquamarijn

Aquamarijn is een zeer veelzijdige steen en kalmeert lichaam en geest. Het overbelaste immuunsysteem komt weer tot rust en er ontstaat balans in het hormonale stelsel. Aquamarijn ontspant en zet je in het hier en nu. Hele fijne meditatiesteen.
Kleur
Sterrenbeelden
Chakra's
Type steen

Aquamarijn

 

Informatie en werking

Aquamarijn is een fijne veelzijdige en helende steen. De Aquamarijn steen is iets kostbaarder maar de effecten zijn doorgaans groot. Aquamarijn heeft een zachte kalmerende werking voor lichaam en geest. Een overbelast immuunsysteem komt tot rust wat een positieve uitwerking heeft bij allergieën en hooikoorts. Ook helpt de steen bij klachten van voorhoofdsholte ontsteking, bronchitis en hoestaanvallen. De Aquamarijn steen grijpt aan op de hypofyse en schildklier en brengt balans in het hormonale stelsel. 

De steen brengt vrolijkheid en helderheid van geest. Het is een steen die je heerlijk laat ontspannen en zet je in het nu. Vanuit de ontspannenheid bevordert Aquamarijn je communicatie en helpt je te spreken vanuit je hart, je emotie. Het is een perfecte steen om te gebruiken tijdens meditatie en bevordert de spirituele groei, intuïtie en helderziendheid bij mensen. 

 

Geschikt voor kinderen

 

Kleur

Groen, gelig tot blauw licht doorschijnend

 

Chakra

Keelchakra

 

Sterrenbeeld 

Tweelingen, Weegschaal, Waterman, Vissen, Steenbok, Ram

 

Hardheid

7,5 - 8

 

Vindplaatsen

Brazilië, Pakistan, Madagaskar, Zimbabwe, Argentinië, Frankrijk  

 

Verzorging

De Aquamarijn steen kan onder invloed van fel zonlicht verkleuren. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

  

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en ook Aquamarijn is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.