• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bergkristal

Bergkristal is een sterk energetische steen met veel lichtkracht en positieve energie. Heeft een sterk zuiverende werking en ruimt energetische blokkades in de Chakra's op.
Kleur
Type steen
Sterrenbeelden
Chakra's

Bergkristal

 

Informatie en werking

Bergkristal is een sterk energetische steen met ontzettend veel lichtkracht en positieve energie. Op lichamelijk gebied heeft het een sterk zuiverende werking en stemt zich af op de trilling van de gebruiker zodat energie gereguleerd kan worden in geven of absorberen. Het immuunsysteem raakt gesterkt door het dragen van Bergkristal en ook is het heilzaam gebleken bij het verminderen van buikkrampen, diarree en menstruatieklachten. Bergkristal werkt vitaliserend, verkoelend en koortsverlagend en bevordert de concentratie en helder denken en verminderd in veel gevallen hoofdpijn klachten. Bergkristal is ook zeer ondersteunend bij depressies. 

Bergkristal vermindert energetische blokkades in de Chakra's  en herstelt stoornissen in de energievelden van de aura. Het stimuleert bewustzijnsontwikkeling en versterkt je intuïtie. Bergkristal geeft je inzicht in je drijfveren en stimuleert helderziendheid en helderwetendheid. 

 

Geschikt voor kinderen

 

Kleur

Helder tot wit

 

Chakra

Versterkend voor alle Chakra's

 

Sterrenbeeld

Leeuw en Steenbok

 

Hardheid

7

 

Vindplaatsen

Bergkristal wordt over de hele wereld gevonden. De beste kwaliteit komt uit Brazilië, Madagaskar en Arkansas in de Verenigde Staten. 

 

Verzorging

Een bergkristal kan het best opgeladen worden in de volle zon. Wanneer je een Bergkristal wilt ontladen kan de steen het beste enkele minuten onder een lauwwarme kraan worden gehouden.

Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

 

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en ook Bergkristal is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.