• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Citrien

Citrien is een warme, opbeurende en beschermende steen. Met de sterk zuiverende eigenschappen geeft Citrien energie, zelfvertrouwen en nodigt uit om dromen na te jagen.
Kleur
Type steen
Sterrenbeelden
Chakra's

Citrien

  

Informatie en werking

Citrien is een warme, vrolijke en beschermende steen. Citrien is ook een sterk zuiverende steen en lijkt dan ook een gunstig effect te hebben bij blaas- en nierinfecties. Ook grijpt Citrien aan op de werking op de spijsvertering en op organen zoals de milt, alvleesklier, de maag en de darmen. Naast een zuiverende werking kenmerkt Citrien zich ook door de enorme energie die de steen geeft. Het is daarom ook een zeer geschikte steen voor mensen die een burn-out doormaken of last hebben van vermoeidheidsklachten. 

De warme en zonnige energie helpt bij mensen met depressies, neerslachtigheid, angsten en fobieën. Citrien laat je weer van het leven genieten en heeft een positief effect op zelfvertrouwen en creativiteit. Het nodigt uit om stappen te ondernemen en weer dromen na te jagen. 

Op spiritueel vlak beschermt Citrien de aura en reinigt de chakra's. Het grijpt vooral aan op de Zonnevlechtchakra en Sacraalchakra. Het is een steen die je helpt om je te accepteren zoals je bent. Citrien maakt je bewust van het grote plaatje en maakt alert. 

 

Geschikt voor kinderen

 

Kleur

Geel of oranje bruin

 

Chakra

Zonnevlechtchakra

 

Sterrenbeeld

Tweelingen en Leeuw

 

Hardheid

7

 

Vindplaatsen

Brazilië

 

Verzorging

Citrien kan op alle manieren gereinigd worden. Let op want Citrien kan verbleken bij fel zonlicht. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

 

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en ook Citrien is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.