• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Dalmatier Jaspis

Dalmatier Jaspis is een sterk beschermende steen die helpt tegen negatieve straling en negatieve energieën. Het is een steen die zorgt voor aarding en helpt om malende gedachten in je hoofd tot rust te brengen.
Kleur
Type steen
Sterrenbeelden
Chakra's

Dalmatier Jaspis

 

Informatie en werking

Dalmatiër Jaspis is een Jaspis steen met insluitingen van IJzer en soms Toermalijn. Het is een sterk beschermende steen die helpt bij negatieve straling en energie. Dalmatiër Jaspis brengt je in balans en zorgt dat negativiteit uit je systeem wordt verwijderd. Dalmatiër Jaspis voorkomt negatieve gedachten en remt het malen in je hoofd zodat je tot rust kunt komen. Dalmatiër Jaspis helpt je aarden, sterkt je en geeft energie. Laat je contact maken met je basis en je blauwdruk van wat je echt belangrijk vindt. 

Het is een steen die depressieve gevoelens vermindert en helpt bij angsten en nachtmerries. Op lichamelijk vlak helpt Dalmatiër Jaspis tegen maagpijn en misselijkheid en helpt het bij braakneigingen tijdens de zwangerschap. Dalmatiër Jaspis  heeft een positieve werking op de zenuwen en sterkt de reflexen. Daarnaast heeft het een positieve werking op het verminderen van allergische reacties. 

 

Kleur

Bruin gevlekt

 

Chakra

Wortelchakra

 

Sterrenbeeld

Maagd, Ram

 

Hardheid

7

 

Vindplaatsen

India, Australië, Brazilië, Rusland, Verenigde Staten, Madagaskar en Zuid-Afrika

 

Verzorging

Dalmatiër Jaspis kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

 

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en ook Dalmatiër Jaspis is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.