• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Golden Healer kristal

Het Golden Healer Kristal is een bijzonder breed inzetbaar kristal die ingrijpt op alle fysieke en energetische lagen inclusief de aura. De fijne warme energie van de Golden Healder kristal is makkelijk te voelen en zeer toegankelijk.
Kleur
Sterrenbeelden
Chakra's
Type steen

Golden Healer kristal

  

Informatie en werking

Het Golden Healer kristal stimuleert je eigen genezende kracht en is een breed inzetbaar instrument bij verschillende vormen van healing omdat het de genezing op alle niveaus stimuleert en de energie versterkt. Golden Healer heeft een sterk ontgiftende werking en versterkt het immuunsysteem. 

Het kristal grijpt sterk aan op de aura en onder andere de Zonnevlechtchakra. De zachte warme energie van de Golden Healer kan diepe en oude emoties losmaken en opruimen. Golden Healers hebben een zeer aanwezige maar fijne energie die je makkelijk kunt voelen. Alsof het kristal je lichaam scant en stopt daar waar het nodig is zodat heling kan beginnen zowel lichamelijk, emotioneel en geestelijk. 

De Golden Healer helpt om weer contact te maken met je energie en bevordert innerlijke rust en een gevoel van welzijn. Het heft eventuele energetische blokkades op en brengt de mannelijke en vrouwelijke energie weer in balans. 

 

Kleur

Geel doorschijnend

 

Chakra

Werkt sterk op het auraveld en grijpt aan op de Zonnevlechtchakra, Voorhoofdchakra en Kruinchakra

 

Sterrenbeeld

Waterman

 

Hardheid

7

 

Vindplaatsen

Madagaskar, Brazilië, Tibet

 

Verzorging

Golden Healer kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

 

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en ook het Golden Healer kristal is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.