• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hematietkwarts

Hematietkwarts heeft een sterk aardende werking en is een fijne steen om na een ziekte snel te herstellen. Vergroot je intuïtie en laat je pragmatisch en logisch denken. Maakt de geest helder.
Kleur
Type steen
Sterrenbeelden
Chakra's

Hematietkwarts

 

Informatie en werking

Hematietkwarts is Bergkristal met insluitsels van Hematiet en heeft een sterk aardende werking. Hoe meer Hematiet aanwezig is in de steen hoe sterker de werking. Hematietkwarts zorgt voor een betere doorbloeding en de vorming van rode bloedcellen. Het is een steen die goed helpt bij menstruatieklachten, diarree, krampen en slapeloosheid. Ook heeft Hematietkwarts een positieve uitwerking op het immuunsysteem en balanceert het de hormoonhuishouding. Het is een steen die energie geeft en vitaliserend werkt. Een hele fijne steen om na een ziekte snel te herstellen. 

Hematietkwarts vergroot je intuïtie en laat je pragmatisch en logisch denken. Het maakt je doelbewust en maakt de geest sterker. 

 

Kleur

Wit met rood, roze en zwart

 

Chakra

Werkt in op alle Chakra's maar zeer sterk op het Wortelchakra

 

Sterrenbeeld

Leeuw en Steenbok

 

Hardheid

7

 

Vindplaatsen

Verenigde Staten, Madagaskar

 

Verzorging

Hematietkwarts kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

 

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en ook Hematietkwarts is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.