• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

K2 Azuriet

K2 Azuriet is een mooie combinatie steen van Azuriet en Graniet. Heeft een fijne aardende werking en een hoge trilling die je mooie inzichten geeft wanneer je naar binnen keert. Versterkt je intuïtie.
Kleur
Sterrenbeelden
Chakra's
Type steen

K2 Azuriet

 

Informatie en werking

K2 Azuriet is een mooie combinatie steen van Azuriet en Graniet. Deze bijzondere steen wordt gevonden aan de voet van de berg K2 in Pakistan. K2 Azuriet is een fijne aardende steen gecombineerd met de hoge trilling van Azuriet. Het is een steen die je diep naar binnen laat gaan en in jezelf gekeerd geeft het je mooie inzichten. Deze steen is dan ook fijn om te gebruiken tijdens meditaties. Je Voorhoofdchakra wordt geactiveerd en je intuïtie versterkt. Tegelijkertijd stelt K2 Azuriet je in staat om uit te zoomen, voorbij de emotie zodat je het grote plaatje ziet en je controle terugkrijgt over je emoties. De helende werking is groot en met name ondersteunend in het helpen om je trauma's te verwerken. 

Op lichamelijk vlak helpt K2 Azuriet tegen keelpijn en tand/kiespijn. Ook vermindert deze steen klachten ten gevolge van stress en klachten van migraine. 

 

Kleur

Wit grijzig met contrasterende blauwe vlekken

 

Chakra

Voorhoofdchakra

 

Sterrenbeeld

Boogschutter

 

Hardheid

3,5 - 4

 

Vindplaatsen

Pakistan

 

Verzorging

K2 Azuriet kan het beste niet gereinigd worden met water. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

 

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en ook K2 Azuriet is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.