• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lavendelkwarts

Lavendelkwarts is een combinatie tussen Rozenkwarts en Amethist. Zeer spirituele en liefdevolle steen die met zijn zachte energie emotionele rust geeft. Leert je om liefde te ontvangen en heeft een ontspannende en troostende werking.
Kleur
Sterrenbeelden
Chakra's
Type steen

Lavendelkwarts

 

Informatie en werking

Lavendelkwarts is een mooie combinatie tussen Rozenkwarts en Amethist. Het is een zeer spirituele en liefdevolle steen die met zijn zachte energie emotionele rust geeft. Lavendelkwarts leert je om liefde te ontvangen en te accepteren. Geeft je een gevoel van geborgenheid en veiligheid vanuit de wetenschap dat alles geheeld kan worden. Lavendelkwarts zorgt ervoor dat je wat positiever in je leven staat en dat je je durft te openen voor positieve energie. Een hele fijne steen om bij je te hebben in zware periodes en periodes waarin je depressieve gevoelens ervaart. 

Lavendelkwarts heeft een positieve invloed op de nieren en kan helpen bij klachten ten gevolge van een hoge bloeddruk door zijn ontspannende en troostende werking. Het is een steen die de energie in je goed laat stromen.

Op spiritueel vlak stimuleert Lavendelkwarts je paranormale gaven, verhoogt het je intuïtie en is het een zeer geschikte steen om te gebruiken bij meditaties omdat het je meditatieve staat verhoogt.  

 

Kleur

Transparant met licht roze en paarse accenten

 

Chakra

Zonnevlechtchakra, Hartchakra

 

Sterrenbeeld

Stier, Weegschaal

 

Hardheid

7

 

Vindplaatsen

Madagaskar, Zuid-Afrika, Verenigde Staten, Brazilië, India

 

Verzorging

Lavendelkwarts kan op alle manieren opgeladen en verzorgd worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

 

Edelstenen en kristallen werken altijd ondersteunend en ook Lavendelkwarts is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.