• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lemurische Bergkristal

Kleur
Chakra's
Type steen

Lemurische Bergkristal

Informatie en werking

Deze Lemurische Bergkristallen hebben een enorme sterke lichtkracht. Dit zijn de echte nieuwetijdskristallen met een zeer hoge en sterke trilling. Het zijn echte meesterkristallen waarin veel kennis is opgeslagen. De barcode achtige structuur helpt je om inzichten te vergaren uit het oude Lemurië tijdens een diepe meditatie. De Lemurische Bergkristallen grijpen sterk in op de energie huishouding en wanneer je deze kristallen vasthoudt voel je dat het kristal als het ware je lichaam scant en stopt daar waar de helende energie het meeste nodig is. 

De Lemurische Bergkristallen kenmerken zich ook vaak door prachtige interne groeilijnen en regenbogen. Ze grijpen in op alle Chakra's en heffen energetische blokkades op en herstellen stoornissen in de energievelden van de aura. Deze kristallen stimuleren in sterke mate helderziendheid en helderwetendheid. De perfecte steen voor lichtwerkers en healers.

 

Kleur

Kristalhelder met regenbogen en barcodes

 

Chakra

Grijpt in op alle Chakra's

 

Hardheid

7

 

Vindplaatsen

Brazilië

 

Verzorging

De Lemurische Bergkristallen kunnen op alle manieren gereinigd worden. Deze prachtige kristallen hoeven in principe niet opgeladen te worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

 

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en ook de Lemurische kristallen zijn geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.