• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Luipaard Jaspis

Kleur
Type steen
Sterrenbeelden

Luipaard Jaspis

 

Informatie en werking

Luipaard Jaspis is een vulkanisch gesteente en heet eigenlijk Rhyoliet. Luipaard Jaspis is een sterk aardende steen en zet je met twee voeten op de grond. Het is een steen die je in evenwicht brengt en helpt je om echt contact te maken met jezelf. Luipaard Jaspis laat je luisteren naar je innerlijke stem en maakt daadkrachtig om oude patronen te doorbreken. Luipaard Jaspis geeft je meer eigenwaarde en zelfvertrouwen en heeft een positieve energie die je helpt om door te pakken in moeilijke situaties. 

Luipaard Jaspis brengt het gehele hormoonstelsel in balans en helpt bij klachten van een te trage of te snelle stofwisseling. Ook menstruatieklachten en overgangsklachten kunnen verminderen door Luipaard Jaspis. Ook helpt deze mooie steen bij vermoeidheidsklachten en uitputting en heeft het een gunstige werking op het zenuwstelsel. Zo helpt Luipaard Jaspis bij zenuwontstekingen en de ziekte van Parkinson en MS. Ook oorklachten zoals oorsuizen en oorpiepen worden verlicht.

Luipaard Jaspis verbetert de bloedsomloop en stimuleert de spijsvertering waardoor vitamines en mineralen beter opgenomen worden door het lichaam. 

 

Kleur

Bruin met vlekjes 

 

Chakra

Alle Chakra's

 

Sterrenbeeld

Maagd

 

Hardheid

5,5 - 7

 

Dichtheid

2,7 - 2,9

 

Vindplaatsen

Verenigde Staten, Australië, Mexico

 

Verzorging

Luipaard Jaspis kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

 

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en ook Luipaard Jaspis is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.