• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Maansteen

Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en de vrouwelijke energie. Heeft een sterk ontgiftende werking en stimuleert de zwangerschap. Heeft een sterk kalmerende werking en bevordert de intuïtie.
Kleur
Type steen
Sterrenbeelden
Chakra's

Maansteen

 

Informatie en werking

Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en de vrouwelijke energie. Op lichamelijk gebied heeft Maansteen een ontgiftende werking en zorgt het voor een betere waterhuishouding. Maansteen bevordert de stofwisseling en zorgt voor een mooi hormonaal evenwicht. Bevordert de vruchtbaarheid en ondersteunt vrouwen die graag zwanger willen worden. Maansteen is ook een steen die helpt bij  klachten van slapeloosheid en helpt je om dromen te herinneren. 

Maansteen bevordert de intuïtie en versterkt paranormale gaven. Het is een steen die zorgt voor helderheid van geest en helpt bij sterk wisselende stemmingen. Maansteen heeft een kalmerende werking en helpt bij het uiten van je emoties. Maansteen geeft inzicht in wie je werkelijk bent en laat je connectie maken met je vrouwelijke energie. 

 

Geschikt voor kinderen

 

Kleur

Grijs, wit, oranje en bruin

 

Chakra

Voorhoofdchakra, Sacraalchakra

 

Sterrenbeeld

Kreeft, Schorpioen, Weegschaal

 

Hardheid

6 - 6,5

 

Vindplaatsen

Verenigde Staten, India, Brazilië, Madagaskar, Sri Lanka, 

 

Verzorging

Maansteen is een zeer zachte steen. Probeer om water en fel zonlicht te voorkomen. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

 

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en ook Maansteen is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.