• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Schriftgraniet

Geen producten gevonden...

Schriftgraniet

 

Informatie en werking

Schriftgraniet of Zebradoriet is een bijzondere combinatiesteen van Veldspaat en (Rook)Kwarts. De kwartskristallen doen denken aan figuurtjes van het oude spijkerschrift vandaar de naam Schriftgraniet. 

Schriftgraniet is een sterk aardende steen en helpt bij het vinden van innerlijke rust in het hier en nu. Het is een steen die pijnen en stress afvoert en zeer geschikt voor het verwerken van trauma's en pijnen op emotioneel vlak. Schriftgraniet leert je leven vanuit je gevoel en brengt evenwicht tussen geest en lichaam. Geeft zelfvertrouwen en zorgt voor emotionele stabiliteit. Het is een ontgiftende steen en verwijderd "afval" uit het lichaam. Het is een steen die spanningen en onrust neutraliseert. 

 

Kleur

Romig beige met donkere schriftfiguren

 

Chakra

Zonnevlechtchakra

 

Vindplaatsen

Scandinavie, Madagaskar

 

Verzorging

Schriftgraniet kan op alle manieren gereinigd en verzorgd worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

 

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en ook Schriftgraniet is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.