• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sugiliet

Kleur
Sterrenbeelden
Chakra's
Type steen

Sugiliet

 

Informatie en werking

Sugiliet is een krachtige en zeer veelzijdige steen. Goede Sugiliet wordt maar op een paar plaatsen in de wereld gevonden en dit maakt deze steen net wat duurder. Echter de toepassingen en effecten van Sugiliet zijn zeer groot.

Sugiliet is een licht radioactieve steen maar zeker niet schadelijk voor de gezondheid. In tegendeel, Sugiliet is breed toepasbaar en vermindert onder andere klachten van hoofdpijn en epilepsie. Wanneer je deze steen regelmatig op moedervlekken of wratten legt worden ze kleiner en zullen ze uiteindelijk verdwijnen. Sugiliet is ook een fijne steen om te dragen bij menstruatie pijnen of overgangsklachten. 

Sugiliet geeft rust en versterkt alle zintuigelijke waarnemingen. Het is een steen die alle Chakra's opent en de aura beschermt tegen negatieve emoties. Sugiliet zorgt ervoor dat je je minder snel laat leiden door je angsten en de problemen die je overal ziet. Sugiliet laat je kennismaken met de diepe wijsheden die al in je zitten zodat je meer kunt leven vanuit positieve gedachten en vanuit je eigen waarheid. Dit geeft rust en inzicht en zorgt ervoor dat je meer in het moment kunt leven met meer focus. Sugiliet laat je leven vanuit je eigen kracht en waarheid en helpt tot het komen van creatieve oplossingen voor hardnekkige en moeilijke problemen. Sugiliet kan helpen om dit potentieel in je te doen ontwaken. 

 

Kleur

Zwart met alle tinten paars en blauw en soms wat transparante kristallen.

 

Chakra

Hartchakra, Voorhoofdchakra, Kruinchakra

 

Sterrenbeeld 

BoogschutterMaagd en Vissen

 

Hardheid

5,5 - 6,5

 

Vindplaatsen

Japan, Namibie, Zuid-Afrika, Australië, Canada, India

 

Verzorging

Sugiliet kan op alle manieren gereinigd worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

 

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en ook Sugiliet is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.