• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Versteend Hout

Versteend hout is een heerlijke aardende steen met een kalmerende werking. Helpt om echt in het NU te komen en het leven te accepteren zoals het nu is.
Kleur
Sterrenbeelden
Chakra's
Type steen

Versteend Hout

 

Informatie en werking

Versteend hout is een aardende steen met een kalmerende werking en ondersteunt bij chronische vermoeidheid. Het is een steen die helpt bij reumatische klachten en artritis. Daarnaast heeft Versteend hout invloed op de stofwisseling en verlengt het de levensduur van de lichaamscellen en de stimuleert het de aanmaak van nieuw weefsel. Versteend hout gaat ook overgewicht tegen. 

Versteend hout is een heerlijke meditatiesteen en zorgt dat je goed contact blijft maken met de aarde. Het is dan ook een echte aardende steen en helpt om overtollige energie af te staan aan de aarde maar ook om indien nodig nieuwe aarde energie tot je te kunnen nemen. Versteend hout helpt ook om in het NU te komen en te accepteren dat het moment goed is zoals het nu is. 

 

Kleur

Rood, bruin, geel, grijs, zwart en verschillende kleurschakeringen daartussen. 

 

Chakra

Wortelchakra

 

Sterrenbeeld

Waterman

 

Hardheid

7

 

Vindplaatsen

Argentinië, Australië, Brazilië, Java en de Verenigde Staten  

 

Verzorging

Goede manier om versteend hout te reinigen is om de steen 24 uur in de aarde te stoppen. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

 

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en ook Versteend hout is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.