• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Woestijnroos

Kleur
Sterrenbeelden
Chakra's
Type steen

Woestijnroos

 

Informatie en werking

Woestijnroos wordt gevormd in de woestijn. Het is een steen die bestaat uit gips en zandkorrels. Door de enorme hitte in de woestijn droogt water zo snel dat de mineralen overblijven en deze steen vormen. Woestijnroos is een vorm van Seleniet en heeft uiterlijk vele gelijkenissen van een roos. 

Woestijnroos is een aardende steen. Het is een steen die zeer geschikt is voor luchtzuivering en dus ondersteunend werkt bij mensen met luchtweg problemen.Heeft een kalmerende werking en is een fijne steen voor als je wat energie kunt gebruiken. Met behulp van Woestijnroos kan de aarde energie beter door je lichaam opgenomen worden. Ook wordt de aura beschermt en gereinigd door de energie van de Woestijnroos. Woestijnroos is een steen die helpt om oude denkpatronen en gedragspatronen los te laten. Het is een inzichtgevende steen die ondersteunt om in een diepe meditatie te geraken en contact met de hogere energieën en het onderbewuste mogelijk maakt. Het is een steen die de intuïtie versterkt. 

Woestijnroos helpt verder hyperactiviteit en helpt bij hormoonschommelingen. Het bevordert de vruchtbaarheid en stimuleert borstvoeding. 

 

Kleur

wit met beige van kleur

 

Chakra

Kruinchakra

 

Sterrenbeeld 

Stier

 

Hardheid

2

 

Vindplaatsen

Mexico  

 

Verzorging

Woestijnroos kan niet gereinigd worden met water. De steen lost op in water. Woestijnroos heeft zelfreinigende eigenschappen. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

  

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en ook Woestijnroos is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.