• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zoïsiet

Zoïsiet is een sterk ontgiftende steen en bevordert de vruchtbaarheid en potentie. Ondersteunt je om jezelf te kunnen zijn en je vrij te maken van anderen.
Kleur
Sterrenbeelden
Chakra's
Type steen

Zoïsiet

 

Informatie en werking

Op lichamelijk niveau werkt Zoïsiet ontgiftend en neutraliseert teveel aan zuur. Het is een steen die cellen in weefsels herstelt. Zoisiet helpt tegen transpiratie en bij hoge koortsen. Zoïsiet is een steen die het immuunsysteem versterkt en remt ontstekingen. Zoisiet helpt bij aandoeningen aan de teelballen en de eierstokken. Het is een steen die de vruchtbaarheid bevordert.

Zoïsiet helpt je om jezelf te kunnen zijn. Om je niet langer altijd maar aan te passen aan anderen. Hierdoor wordt je ondersteunt om je eigen ideeën te ontwikkelen en om je eigen dromen na te jagen. Zoisiet is een steen die je meer in het hier en nu leert leven en maakt creatief. Zoïsiet helpt bij schuldgevoelens en is de perfecte steen voor mensen die bang zijn om alleen gelaten te worden. Zoïsiet leert je om liefdevoller en zachter te zijn voor jezelf te zijn. Zelfdestructief gedrag en gevoelens van somberheid en depressie wordt verminderd en kunnen omgezet worden in constructief gedrag. 

 

Kleur

Groen (soms blauw) met zwart

 

Chakra

Wortelchakra, Hartchakra

 

Sterrenbeeld

Ram en Maagd

 

Hardheid

6 - 6,5

 

Vindplaatsen

Tanzania

 

Verzorging

Zoïsiet kan op alle manieren gereinigd of opgeladen worden.  Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

  

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en ook Zoisiet is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.