• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zonnesteen

Zonnesteen verwarmt en maakt vrolijk. Een fijne steen om de seizoensgebonden gemoedstoestand te verbeteren. Heeft een zachte uitwerking op de stofwisseling en stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.
Kleur
Sterrenbeelden
Chakra's
Type steen

Zonnesteen

 

Informatie en werking

De Zonnesteen heeft een positieve uitwerking op de gemoedstoestand. Het is een steen die zorgt voor meer levensvreugde en een optimistische kijk op het leven. Hele fijne steen voor seizoensgebonden depressie en geeft je meer zelfvertrouwen en een beter gevoel van eigenwaarde. Het is een steen die je weer laat stralen en vertrouwen te hebben in een mooie toekomst. 

Zonnesteen heeft een verzachtende uitwerking op de stofwisseling en helpt bij buikpijn en klachten van een opgeblazen gevoel. Daarnaast heeft Zonnesteen een positieve uitwerking bij huidproblemen zoals acne en psoriasis en heeft het een gunstige werking bij longproblemen zoals acute bronchitis en astmatische klachten.

Zonnesteen werkt ook in op de spieren en helpt bij rugklachten zoals hernia. Daarnaast is het een steen die kan helpen bij problemen van onvruchtbaarheid en werkt ondersteunend tijdens de zwangerschap.

Zonnesteen verwarmt en stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Zeer geschikt ook bij reumatische klachten en klachten van koude ledematen.  

 

Kleur

Oranje, roodbruin

 

Chakra

Sacraalchakra, Zonnevlechtchakra

 

Sterrenbeeld

Leeuw, Ram, Weegschaal, Stier

 

Hardheid

6 - 6,5

 

Vindplaatsen

Noorwegen, Verenigde Staten, Canada, Rusland, India

 

Verzorging

Zonnesteen kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

 

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en ook Zonnesteen is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.