• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zwarte Toermalijn

Zwarte Toermalijn of Schörl is een zeer sterk aardende steen en zet je met twee benen op de grond. Zeer krachtige steen tegen elektrosmog.
Kleur
Type steen
Sterrenbeelden
Chakra's

Zwarte Toermalijn

 

Informatie en werking

Zwarte Toermalijn is een zeer sterk aardende, reinigende en beschermende steen. Werkt zeer goed als bescherming tegen negatieve energie en gedachten, elektromagnetische smog en aardstralen. Naast de krachtige beschermende werking is het ook een sterk reinigende steen en versterkt het onder andere het immuunsysteem en het zenuwstelsel. Zwarte Toermalijn heeft ook een gunstig effect bij klachten van benauwdheid. 

Zwarte Toermalijn ook wel Schorl genoemd zorgt voor een betere vitaliteit, vermindert stressklachten en werkt pijnstillend. Zwarte Toermalijn helpt je het positieve in te zien en de situatie te accepteren zoals deze nu is. Op spiritueel niveau maakt Zwarte Toermalijn wijs en creatief. Het verwijdert energetische blokkades zowel uit het lichaam als uit de aura. 

 

Geschikt voor kinderen

 

Kleur

Zwart

 

Chakra

Wortelchakra

 

Sterrenbeeld

Weegschaal, Schorpioen, Steenbok

 

Hardheid

7 - 7,5

 

Vindplaatsen

Sri Lanka, Brazilië, USA, Australië, Afghanistan, Afrika

 

Verzorging

Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

 

 

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en ook Zwarte Toermalijn is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.