Gele Opaal

 

Informatie en werking

Gele opaal bevorderd het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Het is een steen die een positieve invloed heeft als je een hoge bloeddruk hebt of een hoog cholesterol gehalte. Gele Opaal helpt ook bij diverse longziekten en heeft een positieve werking bij infecties, koorts en de ziekte van Parkinson.

Gele Opaal geeft een geborgen en veilig gevoel. Vooral als je je onzeker voelt of erg angstig voelt. Gele Opaal heeft de kracht om spanningen te verminderen en laat je zachter zijn voor jezelf. Gele Opaal stimuleert zelfinzicht en laat je weer contact maken met je ware zelf. Gele Opaal is een steen die creativiteit stimuleert, maakt je vrolijk, optimistisch en spontaan. Het is een steen die een sterke connectie heeft met liefde voor jezelf maar ook voor anderen. Het maakt trouw en loyaal.

 

Kleur

Groen / Groen blauw (soms licht doorzichtig)

 

Chakra

Alle Chakra's

 

Sterrenbeeld

Kreeft, Schorpioen, Boogschutter en Vissen

 

Hardheid

5 - 6

 

Vindplaatsen

Australie, Mexico, Peru

 

Verzorging

Opaal kan onder invloed van fel zonlicht verkleuren en Gele Opaal kan beter ook niet gereinigd worden met water. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

 

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en ook Gele Opaal is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.

Lees meer Lees minder
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »