Girasol Opaal

 

Informatie en werking

Girasol Opaal is een wat onderschatte steen en is bijzonder mysterieus wazig en doorschijnend. Het kristal heeft een hele zachte en hoge frequentie maar toch met een enorm sterk helende kristalkracht.

Girasol is een zuiverende steen, stimuleert de lymfeklieren en helpt bij infecties en koorts. Girasol stimuleert het zelfreinigend vermogen van het lichaam en heeft een gunstig effect op het lichaam bij de opname van ijzer. Girasol Opaal heeft een positieve uitwerking bij stress en helpt onder andere bij de ziekte van Hodgkin.

Girasol is ook een kristal dat zorgt voor vreugde en blijheid en laat het innerlijk kind in je naar boven komen. Deze steen stimuleert creativiteit en laat je weer de mooie dingen van het leven zien. Girasol Opaal heeft dan ook een sterke connectie met de liefde en passie. 

Op spiritueel gebied geeft Girasol helderheid en maakt duidelijk wat je spirituele pad is. Het laat de boodschappen die je van boven ontvangt duidelijk zien. Geeft helderheid en bevordert zodoende de innerlijke rust. Girasol zet ook aan tot nadenken en geeft inzicht in het onderbewuste waarbij verborgen gevoelens naar boven kunnen komen. 

 

Kleur

Helder tot wazig melkachtig wit

 

Chakra

Hartchakra en Voorhoofdchakra

 

Sterrenbeeld

Kreeft, Schorpioen, Boogschutter en Vissen

 

Hardheid

5 - 6

 

Vindplaatsen

Madagaskar

 

Verzorging

Kan onder invloed van fel zonlicht verkleuren en beter niet in contact komen met water. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

 

Edelstenen en kristallen werken altijd ondersteunend en ook Girasol Opaal is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.

Lees meer Lees minder
Girasol Amulet trommelstenen (Madagaskar)
QUICK SHOP
Girasol Amulet trommelstenen (Madagaskar)
Prachtige Girasol Amulet trommelstenen uit Madagaskar. Girasol is een zuiverende steen en laat het innerlijk kind naar boven komen. Heeft een kalmerende werking en zorgt voor vreugde en blijheid. Worden per stuk verkocht.
€2,95
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »