Golden Healer kristal

  

Informatie en werking

Het Golden Healer kristal stimuleert je eigen genezende kracht en is een breed inzetbaar instrument bij verschillende vormen van healing omdat het de genezing op alle niveaus stimuleert en de energie versterkt. Golden Healer heeft een sterk ontgiftende werking en versterkt het immuunsysteem. 

Het kristal grijpt sterk aan op de aura en onder andere de Zonnevlechtchakra. De zachte warme energie van de Golden Healer kan diepe en oude emoties losmaken en opruimen. Golden Healers hebben een zeer aanwezige maar fijne energie die je makkelijk kunt voelen. Alsof het kristal je lichaam scant en stopt daar waar het nodig is zodat heling kan beginnen zowel lichamelijk, emotioneel en geestelijk. 

De Golden Healer helpt om weer contact te maken met je energie en bevordert innerlijke rust en een gevoel van welzijn. Het heft eventuele energetische blokkades op en brengt de mannelijke en vrouwelijke energie weer in balans. 

 

Kleur

Geel doorschijnend

 

Chakra

Werkt sterk op het auraveld en grijpt aan op de Zonnevlechtchakra, Voorhoofdchakra en Kruinchakra

 

Sterrenbeeld

Waterman

 

Hardheid

7

 

Vindplaatsen

Madagaskar, Brazilië, Tibet

 

Verzorging

Golden Healer kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

 

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en ook het Golden Healer kristal is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.

Lees meer Lees minder
Golden Healer bol - 8,5 cm - Madagaskar
QUICK SHOP
Golden Healer bol - 8,5 cm - Madagaskar
Super mooie Golden Healer bol met een diameter van 8,5 cm! Heeft een prachtige kleurschakering en wat een power! Een breed inzetbaar meesterkristal met een heerlijke trilling. Dit is echte topkwaliteit uit Madagaskar.
€92,50
Golden healer druppelhanger nr. 29
QUICK SHOP
Golden healer druppelhanger nr. 29
Mooie Golden Healer druppelhanger. Wordt geleverd met zwart lederen koord en een schuifknoop.
€9,95
Golden Healer Amulet trommelsteen (Madagaskar)
QUICK SHOP
Golden Healer Amulet trommelsteen (Madagaskar)
Handgeslepen Golden Healer kristal uit Madagaskar. Een sterk genezend meester kristal met een warme vredige frequentie. Stimuleert je eigen genezende kracht op alle niveaus en versterkt je energie. Worden per stuk verkocht.
€3,50
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »