Granaat

 

Informatie en werking

Granaat bevordert de opname van vitaminen en mineralen. Het is een steen die de bloedsomloop verbeterd, het immuunsysteem versterkt en het zelfgenezend vermogen van het lichaam bevordert. Een fijne steen om te dragen bij oververmoeidheid, uitputting en futloosheid. Granaat geeft kracht en energie. Granaat verlicht tevens klachten van reuma en artritis en helpt tegen ontstekingen. Granaat helpt bij bloedarmoede, versterkt het hart en helpt bij ritmestoornissen. 

Granaat is ook een fijne ondersteuner bij overspannenheid en ondersteunt bij situaties die uitzichtloos lijken. Het is dan ook de perfecte steen om bij je te hebben in crisissituaties. Granaat maakt creatief, geeft je zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en helpt met het doorbreken van beperkende gedachten of gedragspatronen. Het is een steen voor groei, optimisme en brengt levensvreugde terug. Het is een steen die blokkades oplost en heeft een reinigende en vergrotende werking op je aura.

 

Kleur

Donkerrood half-doorschijnend maar ook oranje, roze, groen, bruin, zwart of wit. 

 

Chakra

Wortelchakra, Zonnevlechtchakra, Voorhoofdchakra

 

Sterrenbeeld 

Ram, Leeuw, Schorpioen, Steenbok

 

Hardheid

6,5 - 7,5

 

Vindplaatsen

USA, Brazilië, Madagaskar, India, Canada, Zuid-Afrika, Australië, Malawi   

 

Verzorging

Granaat kan op alle manieren worden gereinigd en opgeladen. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

  

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en ook Granaat is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.

Lees meer Lees minder
Granaat - nr. 2
QUICK SHOP
Granaat - nr. 2
Hele mooie Granaat! Versterkt het zelfgenezend vermogen, helpt bij oververmoeidheid, overspannenheid en geeft energie op momenten dat het leven uitzichtloos lijkt.
€27,95
Granaat - nr. 1
QUICK SHOP
Granaat - nr. 1
Hele mooie Granaat! Versterkt het zelfgenezend vermogen, helpt bij oververmoeidheid, overspannenheid en geeft energie op momenten dat het leven uitzichtloos lijkt.
€19,75
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »