Jade

 

Informatie en werking

Groene Jade is een fijne zachte steen die zuiverend werkt en gifstoffen uit het lichaam verwijdert. Groene Jade is goed voor de nieren, de spijsvertering en de maag. Helpt goed bij klachten van maagzuur en bedplassen. Groene Jade helpt bij een hoge bloeddruk en zorgt voor meer evenwicht en harmonie in het leven. Het is een steen die je helpt om op een speelse en wat lichtere manier het leven vorm te geven. Daarnaast trekt Jade voorspoed en geluk aan. 

Groene Jade stimuleert de creativiteit en helpt je met het bedenken van ideeën om deze dan ook vervolgens uit te voeren. Het is een steen die je verlangens en dromen waar kan laten maken door de innerlijke verborgen kennis diep in je tot leven te wekken en daar dan vervolgens naar te handelen.  

Groene Jade werkt onder andere op het Hartchakra en bevordert hiermee meer (zelf)liefde, verzorging en tolerantie naar jezelf en anderen toe. 

 

Kleur

Donkergroen tot lichtgroen. Soms wat geelachtig en bruinachtig. 

 

Chakra

ZonnevlechtchakraHartchakra

 

Hardheid

6,5 - 7 

 

Sterrenbeeld

Weegschaal

 

Vindplaatsen

China, Birma, Nieuw-Zeeland

 

Verzorging

Jade op alle manieren opgeladen en gereinigd worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

 

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en ook Jade is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.

Lees meer Lees minder
Groene Jade hangers - doorboord
QUICK SHOP
Groene Jade hangers - doorboord
Mooie doorboorde Groene Jade hangers. Je kunt kiezen zonder wax-koord of met een bruin of zwart wax-koord. Het wax-koord is 75 cm lang en heeft een schuifknoop zodat je het makkelijk zelf helemaal op maat kunt schuiven.
Worden per stuk verkocht.
€4,75
Jade trommelstenen
QUICK SHOP
Jade trommelstenen
Hele mooie groene Jade trommelstenen. Jade is een sterk reinigende steen en opent het Hartchakra. Jade stimuleert (zelf) liefde, creativiteit en trekt voorspoed aan. Zet je verlangens en dromen om in daden. De trommelstenen worden per stuk verkocht.
€3,50
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »