Maansteen

 

Informatie en werking

Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en de vrouwelijke energie. Op lichamelijk gebied heeft Maansteen een ontgiftende werking en zorgt het voor een betere waterhuishouding. Maansteen bevordert de stofwisseling en zorgt voor een mooi hormonaal evenwicht. Bevordert de vruchtbaarheid en ondersteunt vrouwen die graag zwanger willen worden. Maansteen is ook een steen die helpt bij  klachten van slapeloosheid en helpt je om dromen te herinneren. 

Maansteen bevordert de intuïtie en versterkt paranormale gaven. Het is een steen die zorgt voor helderheid van geest en helpt bij sterk wisselende stemmingen. Maansteen heeft een kalmerende werking en helpt bij het uiten van je emoties. Maansteen geeft inzicht in wie je werkelijk bent en laat je connectie maken met je vrouwelijke energie. 

 

Kleur

Grijs, wit, oranje en bruin

 

Chakra

Voorhoofdchakra, Sacraalchakra

 

Sterrenbeeld

Kreeft, Schorpioen, Weegschaal

 

Hardheid

6 - 6,5

 

Vindplaatsen

Verenigde Staten, India, Brazilië, Madagaskar, Sri Lanka, 

 

Verzorging

Maansteen is een zeer zachte steen. Probeer om water en fel zonlicht te voorkomen. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

 

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en ook Maansteen is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.

Lees meer Lees minder
Maansteen trommelstenen
QUICK SHOP
Maansteen trommelstenen
Hele mooie Maansteen trommelstenen uit India. Maanstenen hebben een sterke connectie met de maan en de vrouwelijke energie. Heeft een ontgiftende werking, bevordert de stofwisseling en zorgt voor een hormonaal evenwicht. Worden per stuk verkocht.
€2,25
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »