Mahonie Obsidiaan

 

Informatie en werking

Mahonie Obsidiaan heeft een zachtere energie dan die van Zwarte Obsidiaan. Deze steen stimuleert de doorbloeding en verlicht pijn.  Het bevordert wondgenezing en geeft warmte aan de ledematen. Zeer geschikt voor een onrustige buik en werkt ontgiftend. Mahonie Obsidiaan heeft een positieve werking op de nieren, de lever, de organen en het weefsel. 

Mahonie Obsidiaan voert negativiteit af en geeft kracht in tijden van nood. Het is een sterk inzichtgevende en reinigende steen die persoonlijke ontwikkeling ondersteunt. Mahonie Obsidiaan werkt als een spiegel en kan zeer heftige emoties oproepen. Het is dus een confronterende steen en kan energie blokkades  opheffen en tegelijkertijd het aura kan versterken. Mahonie Obsidiaan is een goede aarde steen en is dus ideaal voor spirituele werkers die zo nu en dan aarding verliezen. 

 

Kleur

Roodbruin met zwart

 

Chakra

Wortelchakra, Sacraalchakra

 

Sterrenbeeld

Weegschaal

 

Hardheid

5 - 5,5

 

Vindplaatsen

Verenigde Staten, Schotland

 

Verzorging

Mahonie Obsidiaan kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

 

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en ook Mahonie Obsidiaan is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.

Lees meer Lees minder
Mahonie Obsidiaan trommelstenen
QUICK SHOP
Mahonie Obsidiaan trommelstenen
Prachtige Mahonie Obsidiaan trommelstenen. Mahonie Obsidiaanhelpt bij de afvoer van negativiteit en geeft kracht in tijden van nood. Een sterk inzichtgevende en reinigende steen die persoonlijke ontwikkeling ondersteunt. Worden per stuk verkocht.
€1,95
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »