Pyriet

 

Informatie en werking

Pyriet (ook wel fools gold genoemd) is een veelzijdige steen. Op lichamelijk gebied helpt Pyriet goed bij griep en verkoudheidsklachten. Het is een steen die de weerstand verhoogt en het immuunsysteem versterkt. Helpt goed bij zweren en abcessen en bij mensen met darmproblemen. Pyriet daarnaast een pijnstillende en ontkrampende werking en helpt goed bij menstruatieklachten. Pyriet grijpt tevens aan op het hart en de longen. Het versterkt de bloedcirculatie en helpt bij ontstekingen van de amandelen, longen en bij klachten zoals bronchitis.

Pyriet bevordert openheid en eerlijkheid naar jezelf toe. Het leert om tevreden te zijn met jezelf en om jezelf te accepteren zoals je bent met al je goede en minder goede eigenschappen. Het is de perfecte steen om bepaalde 'schadelijke' gedragspatronen te doorbreken doordat de steen je inzicht geeft in factoren die hier aan bijdragen of dit in stand houden.

Voor mensen die veel in hun hoofd zitten is Pyriet een fijne steen en kan hen rust en kalmte brengen. Pyriet is een steen die perfect is voor intense meditaties. Tegelijkertijd versterkt Pyriet de aarding. Een hele mooie combinatie.

 

Kleur

Grijs goud kleurig

 

Chakra

Wortelchakra

 

Sterrenbeeld

Leeuw

 

Hardheid

6 - 6,5

 

Vindplaatsen

Pyriet wordt in vrijwel de gehele wereld gevonden. In Nederland is de beste plek Winterswijk.

 

Verzorging

Pyriet kan beter niet in contact komen met water omdat het dan kan gaan roesten. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

 

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en zijn geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.

Lees meer Lees minder
Pyriet  matrix - nr. 2
QUICK SHOP
Pyriet matrix - nr. 2
Hele gave Pyriet matrix. Blijft bijzonder dat de natuur zo iets moois kan maken. Pyriet is een veelzijdige steen die de weerstand en het immuunsysteem versterkt. Bevordert openheid en eerlijkheid naar jezelf toe en je leert om te accepteren wie je bent.
€12,50
Pyriet bol - nr 2
QUICK SHOP
Pyriet bol - nr 2
Prachtige Pyriet bol van ruim 1009 gram!!! Pyriet is een veelzijdige steen die de weerstand en het immuunsysteem versterkt. Bevordert openheid en eerlijkheid naar jezelf toe en je leert om te accepteren wie je bent. Fijne steen voor intense meditaties.
€145,00
Pyriet bol - nr 1
QUICK SHOP
Pyriet bol - nr 1
Prachtige Pyriet bol van ruim 1300 gram!!! Pyriet is een veelzijdige steen die de weerstand en het immuunsysteem versterkt. Bevordert openheid en eerlijkheid naar jezelf toe en je leert om te accepteren wie je bent. Fijne steen voor intense meditaties.
€165,00
Bijzondere Pyriet schedel
QUICK SHOP
Bijzondere Pyriet schedel
Een hele bijzondere schedel van Pyriet! De krachtige energie van de Schedel met de veelzijdige eigenschappen van Pyriet. Een hele bijzondere combinatie. Pyriet bevordert openheid en eerlijkheid naar jezelf toe en leert je om te accepteren wie je bent.
€127,00
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »