Quantum Quattro

 

Informatie en werking

Quantum Quattro is een combinatiesteen van Chrysocolla, Dioptaas in Rookkwarts, Malachiet en Shattuckiet. 

Het is een zachte maar tegelijkertijd ook een krachtig helende steen zowel op lichamelijk als emotioneel vlak. Op lichamelijk vlak werkt Quantum Quattro ontgiftend en heeft een positieve werking op het hart en de longen. Quantum Quattro helpt bij een hoge bloeddruk, verlicht stress en helpt bij klachten van migraine en bij problemen met de schildklier. Ook op de maag en darmen heeft Quantum Quattro een positieve invloed. Quantum Quattro is een fijne steen om verslavingen te overwinnen. 

Quantum Quattro verwijdert negatieve energie uit het energieveld en brengt balans tussen lichaam en geest. Het is een steen die helpt om oude pijnen en negatieve energie en karma uit vorige levens los te laten en op te ruimen. Quantum Quattro bevordert gezonde liefdesrelaties. Het is een steen die nieuwe relaties aantrekt en maakt bestaande relaties evenwichtiger. Het helpt bij het verwerken en loslaten van liefdesverdriet. Quantum Quattro werkt op alle chakra's en brengt deze in balans. Ook versterkt Quantum Quattro de aura. 

Kleur

Blauw met groen van kleur 

Chakra

Werkt op alle Chakra's

Sterrenbeeld

Vissen

Hardheid

7

Vindplaatsen

Namibie 

Verzorging

Quantum Quattro kan beter niet te veel aan water en (fel) zonlicht blootgesteld worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

 

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en ook Quantum Quattro is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.

Lees meer Lees minder
Quantum Quattro stenen
QUICK SHOP
Quantum Quattro stenen
Quantum Quattro is een zachte maar zeer krachtige helende steen. Verwijdert negatieve energie uit het energieveld en brengt balans tussen lichaam en geest. Stekt de aura en brengt de Chakra's in balans. Worden per stuk verkocht.
€7,95
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »