Rode Jaspis

 

Informatie en werking

Rode Jaspis is een zeer krachtige steen en een echte aardende steen. Op lichamelijk vlak is Roden Jaspis zuiverend en ontgift het lichaam. Rode Jaspis heeft dan ook een gunstige werking bij koorts. Het heeft een sterk ondersteunde werking op de spijsverteringsorganen en het hormoonstelsel. Jaspis helpt goed bij obstipatie en helpt tevens tegen diarree. Rode Jaspis harmoniseert het totale zenuwstelsel en geeft een boost aan het immuunsysteem. 

Rode Jaspis helpt bij oorsuizingen en helpt bij klachten van hoofdpijn en epilepsie. Ook heeft Rode  Jaspis een gunstige uitwerking bij klachten van angina pectoris en andere hartkwalen. Heeft een sterke bloedstollende eigenschap. 

Rode Jaspis bevordert de doorstroming van energie en doorbreekt eventuele blokkades in de onderste chakra's. Rode Jaspis reinigt en balanceert de Chakra's en zet je in je kracht. Het bevordert het doorzettingsvermogen. Jaspis helpt je ook om voor jezelf op te komen en vermindert de angst voor conflicten. Jaspis is een goede beschermsteen en absorbeert negatieve energieën en beschermt tegen straling. Rode Jaspis helpt tegen woede en helpt bij het verkrijgen van innerlijke harmonie.  

Op spiritueel vlak helpt Rode Jaspis om de aura te reinigen en te stabiliseren. Het vergemakkelijkt uittredingen zodat je makkelijk kunt reizen naar andere dimensies. Rode Jaspis helpt ook om dromen te herinneren als je de Rode Jaspis tijdens het slapen onder het kussen legt. 

 

Kleur

Komt voor in verschillende tinten rood. 

 

Chakra

Wortelchakra, Sacraalchakra

 

Sterrenbeeld

Ram, Steenbok, Maagd, Kreeft, Schorpioen

 

Hardheid

6,5 - 7

 

Vindplaatsen

Australie, Brazilie, Duitsland, Egypte, Frankrijk, India, Madagaskar, Rusland, Zuid-Afrika

 

Verzorging

Rode Jaspis kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Lees meer Lees minder
Rode Jaspis hangers - doorboord
QUICK SHOP
Rode Jaspis hangers - doorboord
Mooie doorboorde Rode Jaspis hangers. Je kunt kiezen zonder wax-koord of met een bruin of zwart wax-koord. Het wax-koord is 75 cm lang en heeft een schuifknoop zodat je het makkelijk zelf helemaal op maat kunt schuiven.
Worden per stuk verkocht.
€4,75
Jaspis Breccie trommelstenen
QUICK SHOP
Jaspis Breccie trommelstenen
Jaspis Breccie kenmerkt zich door Kwartsporfier insluitingen van rood, geel en wit. Werkt door de kwartsinsluitingen doorgaans wat krachtiger dan Rode Jaspis maar deelt verder dezelfde eigenschappen. Worden per stuk verkocht.
€3,20
Rode Jaspis trommelstenen
QUICK SHOP
Rode Jaspis trommelstenen
Rode Jaspis is een zeer krachtige en fijne aardende steen. Werkt sterk zuiverend en ontgiftend en heeft een gunstige werking bij koorts. Ondersteund de spijsvertering en het hormoonstelsel. Rode Jaspis trommelstenen worden per stuk verkocht.
€2,00
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »