• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stenen per klacht

Belangrijk om te realiseren is dat edelstenen, mineralen en kristallen altijd ondersteunend werken en nooit een vervanging zijn voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd eerst de huisarts!

Stenen per klacht

Er zijn waarschijnlijk vele verschillende redenen waarom je je aangetrokken voelt tot edelstenen en kristallen.

Alle stenen komen uit moeder aarde maar hebben allemaal een verschillende afkomst en verschillende samenstelling. Dit betekent dan ook dat iedere steen zijn eigen trilling heeft.

Sinds het bestaan van de mensheid voelt de mens zich al aangetrokken tot edelstenen en de bijzondere krachten en eigenschappen van de stenen. Al heel vroeg ontdekte men dat stenen een fijne ondersteuning kunnen bieden op zowel lichamelijk, emotioneel, energetisch als spiritueel vlak. Door goed te voelen en je af te stemmen op de steen en zijn energie kan de steen je een mooie spiegel voorhouden. Een spiegel hoe het werkelijk met je gaat, hoe jij je voelt en wie jij in de kern bent.

Op deze pagina vindt je een overzicht van verschillende 'klachten', wensen of fasen in je leven en de stenen die hierbij het best resoneren. Natuurlijk zijn stenen heel persoonlijk. Kies dan ook altijd een steen waarbij jij je aangetrokken voelt. Ga niet teveel in je hoofd zitten. Laat je leiden door je gevoel dan kan het bijna niet fout gaan. Onthoudt wel dat stenen je slechts een ondersteuning kunnen bieden en nooit een dokter vervangen. Bij klachten is het dan ook echt verstandig om een arts te raadplegen.