Scoleciet

 

Informatie en werking

Scoleciet is een zachte en vriendelijke steen en helpt je om rust te vinden in moeilijke tijden. Scoleciet geeft een gevoel van vrijheid. Het is een steen die goed is voor het zenuwstelsel en de hersenen en helpt goed bij vergeetachtigheid en beginnende dementie. Scoleciet helpt bij slaapproblemen. 

Deze mooie witte glanzende steen helpt je om op een zachte wijze in contact te komen met je hogere zelf. Het is een steen die helpt om vanuit liefde en vanuit je hart op iemand te reageren. Scoleciet stimuleert om je vleugels uit te slaan en geeft je zelfvertrouwen. Een fijne steen dus als je iets anders wilt met je leven en als je oude patronen wilt doorbreken. Scoleciet helpt om je gaves te ontwikkelen. Het is een steen die blokkades in de aura opheft en zorgt dat alle Chakra's worden gereinigd en uitgelijnd. Scoleciet beschermt tegen negatieve energieën. 

 

Kleur

Glanzend wit, soms doorschijnend kleurloos

 

Chakra

Voorhoofdchakra, Kruinchakra, Hartchakra

 

Sterrenbeeld

Kreeft

 

Hardheid

5 - 5,5

 

Vindplaatsen

India 

 

Verzorging

Scoleciet verdraagt geen water. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

 

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en ook Scoleciet is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.

Lees meer Lees minder
Scoleciet trommelstenen
QUICK SHOP
Scoleciet trommelstenen
Scoleciet is een zachte en vriendelijke steen die helpt om rust te vinden in moeilijke tijden. Helpt om in contact te komen met je hogere zelf en je gaves. Helpt bij slaapproblemen. Scoleciet trommelstenen worden per stuk verkocht.
€4,00
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »