Zinkblende

 

Informatie en werking

Zinkblende ook wel Sfaleriet genoemd is een wat zwaardere en veelzijdige steen. Zinkblende helpt om energie op te nemen uit de aarde en voert overtollige energie af aan de aarde. Het is een steen die je sterk maakt en brengt het lichaam en de Chakra's in balans met name wanneer de onderste Chakra's te weinig actief zijn en de bovenste Chakra's overactief. 

Zinkblende is een helende steen en verbetert onder andere de zuurstofopname en bloeddoorstroming. Het is een steen die ondersteunt bij Boulimia en Anorexia. Zinkblende is een steen die sterk maakt en laat je zien dat het leven nog niet zo slecht is. Zinkblende is een fijne steen voor mensen met een wat negatieve levenshouding. Zinkblende daagt je uit om meer te leven vanuit je hart en geeft naast moed en wilskracht ook passie en creativiteit. Zinkblende laat je ook heel goed voelen wat klopt en wat niet bij je past of je eventueel schaadt.

  

Kleur

Groen zilver metaal kleur

 

Chakra

Wortelchakra, Sacraalchakra, Zonnevlechtchakra, Hartchakra

 

Sterrenbeeld 

Vissen en Waterman

 

Hardheid

3,5 - 4

 

Vindplaatsen

Spanje, Mexico, Zuid-Afrika, Verenigde Staten, Rusland 

 

Verzorging

Zinkblende kan beter niet met water worden gereinigd. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

 

Zinkblende werkt ondersteunend en is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.

Lees meer Lees minder
Zinkblende trommelstenen (Peru)
QUICK SHOP
Zinkblende trommelstenen (Peru)
Mooie Zinkblende trommelstenen uit Peru. Zinkblende ook wel Sfaleriet genoemd helpt om energie op te nemen uit de aarde en overtollige energie af te voeren aan de aarde. Zinkblende maakt je sterk en brengt de Chakra's in balans. Worden per stuk verkocht.
€2,50
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »