Zwarte Toermalijn

 

Informatie en werking

Zwarte Toermalijn is een zeer sterk aardende, reinigende en beschermende steen. Werkt zeer goed als bescherming tegen negatieve energie en gedachten, elektromagnetische smog en aardstralen. Naast de krachtige beschermende werking is het ook een sterk reinigende steen en versterkt het onder andere het immuunsysteem en het zenuwstelsel. Zwarte Toermalijn heeft ook een gunstig effect bij klachten van benauwdheid. 

Zwarte Toermalijn ook wel Schorl genoemd zorgt voor een betere vitaliteit, vermindert stressklachten en werkt pijnstillend. Zwarte Toermalijn helpt je het positieve in te zien en de situatie te accepteren zoals deze nu is. Op spiritueel niveau maakt Zwarte Toermalijn wijs en creatief. Het verwijderd energetische blokkades zowel uit het lichaam als uit de aura. 

 

Kleur

Zwart

 

Chakra

Wortelchakra

 

Sterrenbeeld

Weegschaal, Schorpioen, Steenbok

 

Hardheid

7 - 7,5

 

Vindplaatsen

Sri Lanka, Brazilië, USA, Australië, Afghanistan, Afrika

 

Verzorging

Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

 

 

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en ook Zwarte Toermalijn is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.

Lees meer Lees minder
Zwarte Toermalijn trommelstenen (Madagascar)
QUICK SHOP
Zwarte Toermalijn trommelstenen (Madagascar)
Prachtige Zwarte Toermalijn trommelstenen uit Madagascar. Deze stenen zijn van top kwaliteit en hebben een sterke aardende, beschermende en reinigende steen. Een hele fijne steen om bij je te dragen. Worden per stuk verkocht.
€5,00
Zwarte Toermalijn ruw (klein)
QUICK SHOP
Zwarte Toermalijn ruw (klein)
Hele mooie kleine ruwe Zwarte Toermalijn. Een zeer sterk aardende, beschermende en reinigende steen die niet mag ontbreken in je steenverzameling. De ruwe Toermalijn stenen worden per stuk verkocht.
€3,25
Zwarte Toermalijn ruw
QUICK SHOP
Zwarte Toermalijn ruw
Hele mooie handzame ruwe Zwarte Toermalijn. Een zeer sterk aardende, beschermende en reinigende steen die niet mag ontbreken in je steenverzameling. De ruwe Toermalijn stenen worden per stuk verkocht.
€6,50
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »