• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Edelsteenlegging

1 / 1
€65,00
Edelstenen zijn als een spiegel voor je ziel. Met behulp van een edelsteenlegging ervaar je de energie van edelstenen en voel je hoe het werkelijk met je gaat, wat je achter je mag laten of juist meer aandacht mag geven. Boek nu je eerste afspraak!
Voor 18:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Edelsteenlegging

Na het plaatsen van deze bestelling neemt Kristalmeester contact met je op om samen een afspraak in te plannen. 

Er zijn vele verschillende edelstenen en alle edelstenen hebben een unieke specifieke werking en energie. Wanneer je je open stelt voor de energie van edelstenen dan laten ze als een spiegel zien hoe het werkelijk met je gaat. 

Tijdens een edelsteenlegging combineren we verschillende edelstenen en stemmen we deze af waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Voordat we beginnen met een edelsteenlegging gaan we eerst op zoek naar waar jij op dat moment behoefte aan hebt en wat voor soort legging het beste bij je past. 

Terwijl je ontspannen op een behandeltafel ligt worden verschillende edelstenen op en om je lichaam gelegd waarbij gebruik wordt gemaakt van de energiepunten en energievelden van je lichaam. Meestal duurt een legging zo'n 30 tot 4o minuten. Dit is een afhankelijk van legging en hoe het natuurlijk met je gaat. 

Bij Kristalmeester kun je kiezen uit verschillende leggingen die afgestemd worden op waar je aan toe bent of op specifieke klachten van lichaam en / of geest. Meestal is een edelsteenlegging een ontspannende ervaring maar soms maakt het ook emoties los. De edelstenen geven precies wat je op dat moment nodig hebt en nooit teveel. Alles mag er zijn. 

Alle edelsteenleggingen worden in de praktijk van Kristalmeester gegeven en samen in overleg ingepland. Een afspraak kun je eenvoudig aanvragen via de website van Kristalmeester of door een berichtje te sturen naar info@kristalmeester.nl

Tarieven

  • Eerste afspraak ± 75 min; €65,-
    • Intake
    • Edelsteenconsult
    • Edelsteenlegging
  • Vervolgafspraak ± 50 min; €55,-

 

 

Edelsteenleggingen kunnen heerlijk ontspannend werken en verschillende gezondheidsklachten verlichten en/of een behandeling van een arts ondersteunen. Edelsteenleggingen zijn nooit een vervanging van medicijngebruik of een door je arts voorgeschreven therapie.