• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Labradoriet amuletstenen (Madagaskar)

1 / 2
€5,75
Hele mooie handgeslepen Labradoriet amuletstenen uit Madagaskar. Zeer kleurrijk met een prachtige beschermende energie. Fijn formaat om altijd bij je te dragen. Worden per stuk verkocht.
Levertijd 1 - 2 dagen
Voor 18:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Labradoriet amuletstenen (Madagaskar)

Hele mooie handgeslepen Labradoriet amuletstenen uit Madagaskar in Amulet vorm. Een makkelijk formaat zodat je de beschermende energie van Labradoriet altijd bij je kunt dragen. 

Labradoriet is een belangrijke beschermsteen en heelt wat is verzwakt en beschermt dat wat wordt bedreigd. Labradoriet ondersteunt bij slaapproblemen en wanneer 's nachts gedragen wordt helpt Labradoriet tegen snurken. Labradoriet heeft een gunstig effect op de hormoonhuishouding en helpt bijvoorbeeld bij menstruatieklachten of vruchtbaarheidsklachten. Ook heeft Labradoriet een gunstig effect op de spijsvertering en werkt de steen bloeddruk verlagend. 

Labradoriet is een steen die rustig maakt en geconcentreerd. Het is een steen die je met twee benen op de grond plaatst en maakt communicatief vaardig. Labradoriet leert voor jezelf opkomen. Labradoriet is ook een perfecte meditatiesteen en helpt connectie maken met gidsen en hogere energieën. Deze steen heelt en beschermt de aura tegen veel invloeden van buitenaf. Labradoriet creëert een krachtveld om de aura heen dat voorkomt dat negativiteit je vat op je krijgt. Zeer geschikt dus voor hypergevoelige mensen die vaak het gevoel hebben helemaal te worden leeggezogen door hun omgeving.

Afmetingen

Circa L 4 cm x B 3,5 cm x H 1,5 cm

Gewicht

Circa 22 gram 

Meer informatie over Labradoriet

Lees hier mijn persoonlijke ervaring met Labradoriet

 

Alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt. De Labradoriet trommelstenen worden per stuk verkocht.