Fuchsiet

Fuchsiet heeft sterke transformerende en helende eigenschappen. Deze mooie steen zet je in je kracht, geeft energie en vergroot onder andere je gevoel van eigenwaarde.
Oeps...
Het lijkt erop dat er geen producten in deze categorie zitten. Keer hieronder terug naar de vorige pagina of probeer een van onze andere categorieën.
Terug naar vorige pagina

Informatie en werking

Fuchsiet staat ook wel bekend als groene Muscoviet en heeft een hoog chroom gehalte. Fuchsiet heeft transformerende en helende eigenschappen. Deze mooie groene steen zet je in je kracht, geeft energie en vergroot onder andere je gevoel van eigenwaarde. Helpt je om je grenzen duidelijk aan te geven en is dan ook een fijne steen voor mensen die onzeker zijn en snel gestrest. Fuchsiet heeft een beschermende werking voor negatieve energieën en emoties van anderen zodat deze minder hard bij je binnen komen. Fuchsiet helpt je om minder snel een slachtofferrol aan te nemen door andere perspectieven te leren zien wanneer uitdagingen zich voor doen. 

Op lichamelijk vlak heeft Fuchsiet een positieve werking bij allergieën en ontstekingen. Het stimuleert de alvleesklier en heeft zodoende een positieve werking op de suikerspiegels. Fuchsiet versterkt het immuunsysteem en vergroot de flexibiliteit van je spieren en het skelet. Ondersteunt bij klachten van carpaal tunnel syndroom. 

Kleur

Groen

Chakra

Hartchakra

Sterrenbeeld

Waterman

Hardheid

2 - 3,5

Vindplaatsen

Zwitserland, Rusland, Oostenrijk, Brazilië, Canada, India, Italië, Schotland, Duitsland, Finland, Madagaskar, Afghanistan, Dominicaans Republiek

Verzorging

Fuchsiet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen 

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.