Silicium

Silicium beschermt tegen overbelasting en helpt om blokkades te doorbreken. Fijne aardende en ontspannende steen.
Silicium trommelstenen
€6,25
Prachtige Silicium trommelstenen. Silicium beschermt tegen overbelasting en helpt je om blokkades te doorbreken. Heeft een aardende en ontspannende werking. Brengt positiviteit.Lees meer
Silicium trommelstenen

Informatie en werking

Silicium is een scheikundig element en een belangrijke grondstof voor halfgeleiders. Silicium is een steen die beschermt tegen overbelasting en helpt je om blokkades te doorbreken. Het is een aardende steen en heeft een ontspannende werking. Het is een daarom ook een fijne steen tegen hoge bloeddruk en stress. Silicium heeft een positieve werking bij griepverschijnselen, spierpijnen en krampen. Silicium brengt positiviteit en is een fijne steen om te gebruiken bij lusteloosheid. 

Kleur

Zwart, grijs, zilver

Sterrenbeeld

Steenbok 

Hardheid

6,5

Vindplaatsen

Australie, Kongo, Suriname

Verzorging

Silicium kan beter niet met water verzorgd worden maar dient bij voorkeur "droog" ontladen en opgeladen worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen 

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.