Titanium Aura Kwarts

Titanium Aura Kwarts zorgt voor energetische kracht en fitheid. Activeert alle Chakra's en versnelt persoonlijke leerprocessen.
Oeps...
Het lijkt erop dat er geen producten in deze categorie zitten. Keer hieronder terug naar de vorige pagina of probeer een van onze andere categorieën.
Terug naar homepagina

Informatie en werking

Titanium Aura Kwarts is een kunstmatig gevormde steen maar daardoor niet minder krachtig en heilzaam. Deze Kwarts wordt gevormd door een kwartskristal in een kamer te plaatsen en daar vervolgens titanium, niobium en andere metaaloxiden in dampvorm op te spuiten. Dit geeft het kwartskristal een prachtig mooie regenboogachtige glans.

Titanium zorgt energetisch voor kracht, mentale scherpte en fysieke fitheid. Deze effecten worden door de kwarts versterkt. Titanium Aura Kwarts geeft energie aan het hele lichaam en activeert het chakra systeem. Het heeft een sterke reinigende en helende eigenschappen en door activatie van het energie systeem kun je de Kundalini energie door je hele lichaam voelen wervelen.

Titanium kwarts geeft ontspanning en zorgt voor heling in stressvolle situaties. Het zorgt ervoor dat je het leven wat lichter gaat opvatten en stimuleert onder andere humor. 
Deze prachtige regenboogkwarts is ook hele fijne meditatiesteen en kan je inzicht geven in je interactie met anderen. Het stimuleert zelfreflectie en versnelt persoonlijke leerprocessen. Oude opvattingen of overtuigingen hoe met anderen om te gaan kun je makkelijker loslaten.

Titanium Aura Kwarts heeft vele eigenschappen en een brede werking. Het is een echte meesterheler voor vele fysieke aandoeningen. Het heeft een positieve uitwerking op het hormonale stelsel, het zenuwstelsel, de hersenen en het immuunsysteem. Het stimuleert ook de concentratie en maakt je meer doelgericht. Titanium Aura Kwarts geeft je meer vertrouwen in je eigen capaciteiten.

Kleur

Olie-achtige glans

Chakra

Grijpt aan op alleChakra's

Sterrenbeeld

Van toepassing op alleSterrenbeelden

Hardheid

Verzorging

Titanium Aura Kwarts is een kwetsbare steen en het is beter om de steen niet te lang aan fel zonlicht bloot te stellen. Ook kan de steen beter niet onder hard stromend water gehouden worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen hier en daar kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.