• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Edelsteenelixers

Geen producten gevonden...

Edelsteenelixers

Kristalmeester maakt zelf krachtige Edelsteenelixers op basis van de zuiverste edelstenen en zuivere alcohol. De Edelsteenelixers worden met grote zorg bereidt waarbij het ritme van de maancyclus wordt meegenomen. De zuivere alcohol zorgt voor de houdbaarheid van de elixer. 

Zuivere edelstenen geven gedurende langere tijd hun mooie trilling en energie af aan de alcohol waardoor een brede toepasbaarheid ontstaat. Edelsteenelixers kun je zowel innemen als uitwendig gebruiken. Bij inname laat je een paar druppels van de Edelsteenelixer in je mond vallen. Bij voorkeur onder je tong zodat de elixer snel opgenomen wordt in je lichaam. In het geval dat je de alcohol niet lekker vindt of je wilt de elixer toepassen bij kinderen dan kun je de druppels ook in een bodempje kokend water laten vallen. Door de temperatuur verdampt de alcohol en na afkoelen is het klaar voor inname. 

Edelsteenelixers kun je ook uitwendig gebruiken en is met name geschikt bij huidklachten of voor wondgenezing. In dit geval is het handig om met een vernevelaar of plantenspuit te werken waarbij je 10-20 druppels in 500 ml water laat vallen. 

Kristalmeester verkoopt de Edelsteenelixers in flesjes van 10 ml. met een pipetje zonder steen. Hier kun je lang mee doen want je hebt slechts enkele druppels van de Elixer per dag nodig. Kristalmeester geeft aan hoeveel druppels je per keer het beste kunt gebruiken en wanneer je deze het beste kunt innemen.