Dit product is toegevoegd aan de winkelwagen
Palo Santo hout - 3 stuks

Palo Santo hout - 3 stuks

€5,75
Palo Santo Hout geeft een heerlijk zoete geur die zorgt voor een ontspannen sfeer. Palo Santo Hout is heerlijk om te branden tijdens meditaties maar kan ook gebruikt worden om ruimtes en edelstenen te zuiveren. Worden per 3 stuks verkocht, circa 45 gram.
  • Levering binnen 2-3 dagen
  • Gratis verzenden vanaf €65,- in Nederland
  • Veilig betalen online!
  • Webwinkelkeur gecertificeerd!
  • Gratis verzenden vanaf €100,- in België
Product beschrijving

Palo Santo hout ofwel heilig hout per 3 stuks verpakt, circa 45 gram

Palo Santo wordt al sinds het tijdperk van de Inca's en Maya's gebruikt vanwege de ontspannende en helende werking. Wanneer het heilige hout wordt aangestoken ontstaat een zacht zoete rook die zorgt voor een heerlijk ontspannen sfeer in de ruimte. Het is een heerlijke geur om te gebruiken tijdens meditaties of andere spirituele activiteiten. Naast het creëren van een heerlijke ontspannende sfeer heeft Palo Santo ook de eigenschap om ruimtes te zuiveren van negatieve energie en om edelstenen te reinigen. Haal hiervoor de edelsteen een aantal keer door de rook van het Palo Santo hout. 

De tip van het Palo Santo hout dient even aangestoken te worden en vervolgens uitgeblazen te worden. De gloeiende tip creëert de kenmerkende warme zoete geur. Eén stukje Palo Santo hout kan dus meerdere keren gebruikt worden. Een Abalone schelp kan een handig hulpmiddel zijn om het rokende Palo Santo hout in te leggen. Ook deze Abalone schelpen zijn verkrijgbaar bij Kristalmeester. 

Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen