• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Prachtige Labradoriet ema eggs - maat L

1 / 2
€17,95
Hele mooie Labradoriet ema eggs maat S. Deze prachtige Labradoriet stenen kenmerken zich doordat ze enkel aan 1 zijde geslepen zijn. Heerlijke ruwe maar ook zachte warme energie. Worden per stuk verkocht.
Levertijd 1 - 2 dagen
Voor 18:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Prachtige Labradoriet ema eggs - maat L

Ema eggs zijn stenen die hun oorsprong kennen uit de overs van de rivier de Ema in Brazilië. Dit soort stenen werden aanvankelijk door het water aan één zijde geslepen. Ema eggs liggen heerlijk in de hand en kunnen heel goed gebruikt worden om mee te masseren. Ook worden de Ema eggs wel eens window kristallen genoemd omdat de geslepen zijde lijkt op een window waarin je eindeloos kunt blijven staren.  

Labradoriet is een belangrijke beschermsteen en heelt wat is verzwakt en beschermt dat wat wordt bedreigd. Labradoriet ondersteunt bij slaapproblemen en wanneer 's nachts gedragen wordt helpt Labradoriet tegen snurken. Labradoriet heeft een gunstig effect op de hormoonhuishouding en helpt bijvoorbeeld bij menstruatieklachten of vruchtbaarheidsklachten. Ook heeft Labradoriet een gunstig effect op de spijsvertering en werkt de steen bloeddruk verlagend. 

Labradoriet is een steen die rustig maakt en geconcentreerd. Het is een steen die je met twee benen op de grond plaatst en maakt communicatief vaardig. Labradoriet leert voor jezelf opkomen. Labradoriet is ook een perfecte meditatiesteen en helpt connectie maken met gidsen en hogere energieën. Deze steen heelt en beschermt de aura tegen veel invloeden van buitenaf. Labradoriet creëert een krachtveld om de aura heen dat voorkomt dat negativiteit je vat op je krijgt. Zeer geschikt dus voor hypergevoelige mensen die vaak het gevoel hebben helemaal te worden leeggezogen door hun omgeving.

Afmetingen

Circa L 8 cm x B 5 cm x H 3 cm

Gewicht

Circa 180 gram

Meer informatie over Labradoriet

Lees hier mijn persoonlijke ervaring met Labradoriet

 

Alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt. De Labradoriet Ema eggs worden per stuk verkocht.