Gratis verzenden vanaf €55,- in Nederland
Veilig betalen online!
Webwinkelkeur gecertificeerd!
Gratis verzenden vanaf €90,- in België
Reinigen & opladen

Reinigen & opladen

Kristalmeester heeft verschillende producten voor het reinigen en opladen van edelstenen zodat je langer kunt genieten van de helende werking van je favoriete edelstenen, mineralen en kristallen.

 • Reinigen & Opladen

  Reinigen & Opladen

  Het reinigen of 'ontladen' van edelstenen kun je op verschillende manieren doen. De steen op een bedje van Hematietsplit leggen is een veilige manier om de steen van energieën te ontdoen. Vervolgens laadt je de steen op m.b.v. Bergkristalsplit.

  Toon meer
 • Wierook

  Wierook

  Toon meer
 • Salie

  Salie

  Toon meer
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Toon meer

Het tijdig reinigen en opladen van edelstenen is belangrijk. Alles is energie en de edelstenen hebben een wisselwerking met de ruimte waarin ze geplaatst worden of met de persoon die de steen bij zich draagt. De edelsteen absorbeert als het ware de energie en geeft er zijn bijzondere trilling voor terug.

Het is verstandig om de stenen regelmatig te reinigen en te ontdoen van "vervuilde" energie. Het reinigen of ontladen van stenen kan op verschillende manieren. Hoe het opladen en ontladen van stenen werkt kun je lezen op mijn blog

Alle stenen worden bij Kristalmeester energetisch gereinigd voordat ze verstuurd worden zodat jouw energie makkelijk contact kan maken met de 'schone' energie van de steen. 

Kristalmeester 9,8 / 10 - 433 Reviews @ Webwinkelkeur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »