Gratis verzenden vanaf €50,-
Uitgebreide beschrijving bij iedere bestelling
Webwinkelkeur gecertificeerd!
Vertrouwd adres
Reinigen & opladen

Reinigen & opladen

Kristalmeester heeft verschillende producten voor het reinigen en opladen van edelstenen zodat je langer kunt genieten van de helende werking van je favoriete edelstenen, mineralen en kristallen.

 • Abalone schelpen

  Abalone schelpen

  Abalone schelpen zijn veelzijdig en hebben onder andere een balancerend effect op de Chakra's. Heerlijk om te gebruiken als hulpmiddel om edelstenen op te laden en te reinigen of om Salie in te branden.

  Toon meer
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Palo Santo hout wordt ook wel eens heilig hout genoemd en door dit hout te branden ontstaat een heerlijke geur. Heeft een sterk energetisch reinigende werking. Zeer geschikt om stenen te reinigen of ruimtes te reinigen.

  Toon meer
 • Reinigen & Opladen

  Reinigen & Opladen

  Het reinigen of 'ontladen' van edelstenen kun je op verschillende manieren doen. De steen op een bedje van Hematietsplit leggen is een veilige manier om de steen van energieën te ontdoen. Vervolgens laadt je de steen op m.b.v. Bergkristalsplit.

  Toon meer
 • Salie

  Salie

  Salie wordt al eeuwen lang gebruikt om te verbranden tijdens rituelen en het energetisch reinigen van ruimtes, personen en voorwerpen.

  Toon meer
 • Wierook

  Wierook

  Al vele eeuwen wordt de ontspannende en zuiverende werking van wierook gebruikt. Wierook is ook heel erg geschikt voor het reinigen van energieën, ruimtes, chakra's, de aura en natuurlijk edelstenen.

  Toon meer

Het tijdig reinigen en opladen van edelstenen is belangrijk. Alles is energie en de edelstenen hebben een wisselwerking met de ruimte waarin ze geplaatst worden of met de persoon die de steen bij zich draagt. De edelsteen absorbeert als het ware de energie en geeft er zijn bijzondere trilling voor terug.

Het is verstandig om de stenen regelmatig te reinigen en te ontdoen van "vervuilde" energie. Het reinigen of ontladen van stenen kan op verschillende manieren. Hoe het opladen en ontladen van stenen werkt kun je lezen op mijn blog

Alle stenen worden bij Kristalmeester energetisch gereinigd voordat ze verstuurd worden zodat jouw energie makkelijk contact kan maken met de 'schone' energie van de steen. 

Kristalmeester 9,8 / 10 - 382 Reviews @ Webwinkelkeur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »