Gratis verzenden vanaf €50,-
Uitgebreide beschrijving bij iedere bestelling
Webwinkelkeur gecertificeerd!
Vertrouwd adres
Abalone schelpen

Abalone schelpen

Abalone schelpen zijn veelzijdig en hebben onder andere een balancerend effect op de Chakra's. Heerlijk om te gebruiken als hulpmiddel om edelstenen op te laden en te reinigen of om Salie in te branden.

  • Geen producten gevonden

De Abalone schelp is natuurlijk prachtig om te zien met zijn parelmoere glans. Het parelmoer van de schelp met zijn rijke kleurschakering heeft soortgelijke energie krachten in zich als edelstenen. De verschillende kleuren hebben onder andere een balancerend effect op de Chakra's en de link met water suggereert dat de Abalone schelp een krachtige reiniger is. 

Vaak wordt de Abalone schelp ook gebruikt om bijvoorbeeld edelstenen te ontladen (reinigen) of op te laden. Je vult de Abalone schelp dan bijvoorbeeld met Hematiet split en een andere schelp met Bergkristal split. Leg de Edelsteen een paar uur in de Abalone schelp met Hematiet en vervolgens een paar uur in de Abalone schelp met Bergkristal om je steen fijn te reinigen.

De Abalone schelp wordt ook vaak gebruikt om bijvoorbeeld Salie of Palo Santo hout in te branden. Deze reinigende producten worden door de eigenschappen van de schelp versterkt in hun kracht.

Kristalmeester 9,8 / 10 - 362 Reviews @ Webwinkelkeur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »