Gratis verzenden vanaf €50,-
Uitgebreide beschrijving bij iedere bestelling
Webwinkelkeur gecertificeerd!
Vertrouwd adres
Salie

Salie

Salie wordt al eeuwen lang gebruikt om te verbranden tijdens rituelen en het energetisch reinigen van ruimtes, personen en voorwerpen.

Seen 1 of the 1 products

Witte Salie wordt al eeuwen gebruikt door de Noord-Amerikaanse Indianen. Met de heilige rook die vrijkomt bij het branden van Witte Salie worden tijdens het uitvoeren van rituelen ruimtes, personen en voorwerpen energetisch gereinigd. 

Alles is ten slotte energie en in ruimtes en objecten kan energie kleven die niet van jou is of die onprettig aanvoelen. 'Vervuilde' energie in ruimtes en om objecten kan zorgen voor een onbestemd gevoel, een zwaar gevoel, boosheid, verdriet, extra vermoeidheid, slapeloosheid, hoofdpijn en nog veel meer. Met behulp van het branden van Witte Salie kun je jezelf, een ruimte of een object zoals een edelsteen een heerlijke energetisch douche geven waarna alles helderder en zuiverder aanvoelt. 

Kristalmeester 9,8 / 10 - 382 Reviews @ Webwinkelkeur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »