Kristallen schedels

Kristallen schedels zijn een bijzonder fenomeen en staan al jaren volop in de belangstelling. Door de jaren heen zijn er vele verschillende legendes verteld en zijn de kristallen schedels onderwerp geweest van uitgebreid wetenschappelijk onderzocht. In mijn blog kun je meer lezen over de facinerende wereld van de kristallen schedels. 

Wat de uitkomsten van de vele onderzoeken ook mogen zijn... de energie van de kristallen schedels is bijzonder te noemen. Voor veel mensen zijn de schedels afschrikwekkend terwijl anderen zich juist voelen aangetrokken tot de magie en mysteries van de schedels. Het gebeurt niet zelden en meestal onverwachts dat je in één keer een klik hebt met de schedel en dat deze niet meer makkelijk uit je hoofd gaat.

Kristalmeester heeft zeer fijn en gedetaileerd geslepen schedels en allemaal van topkwaliteit. De schedels worden energetisch gereinigd voordat ze verstuurd worden zodat jouw energie makkelijk in contact kan komen met de 'schone' energie van de schedel. 

 

Lees meer Lees minder
Bergkristal schedel nr. 1
QUICK SHOP
Bergkristal schedel nr. 1
Een mooie schedel van Bergkristal met prachtige ingesloten regenboog. Heb jij de klik met deze prachtige kristallen schedel?
€75,00
Bijzondere Pyriet schedel
QUICK SHOP
Bijzondere Pyriet schedel
Een hele bijzondere schedel van Pyriet! De krachtige energie van de Schedel met de veelzijdige eigenschappen van Pyriet. Een hele bijzondere combinatie. Pyriet bevordert openheid en eerlijkheid naar jezelf toe en leert je om te accepteren wie je bent.
€127,00
Malachiet Schedel (Super mooi!!!)
QUICK SHOP
Malachiet Schedel (Super mooi!!!)
Een super mooi geslepen Malachiet Schedel. Dit is echt een uniek exemplaar!
De krachtige energie van de Schedel in combinatie met de beschermende en zuiverende eigenschappen van Malachiet. Een hele mooie combinatie!
€125,00
Rozenkwarts Alien schedel
QUICK SHOP
Rozenkwarts Alien schedel
Hele mooie Rozenkwarts Alien schedel. Heeft een prachtige trilling en geeft liefdevolle energie. Je weet zelf wanneer dit prachtige kristal je roept.
€152,00
Rozenkwarts schedel
QUICK SHOP
Rozenkwarts schedel
Hele mooie Rozenkwarts schedel. Heeft een prachtige trilling en geeft liefdevolle energie. Je weet zelf wanneer dit prachtige kristal je roept.
€32,00
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »