Gratis verzenden vanaf €55,- in Nederland
Veilig betalen online!
Webwinkelkeur gecertificeerd!
Gratis verzenden vanaf €90,- in België
Over Kristalmeester

Over Kristalmeester

Ik ben Martijn Antonius en heb al mijn hele leven een speciale connectie met edelstenen. Een aantal jaren geleden ben ik Kristalmeester begonnen om mijn enorme passie voor edelstenen, mineralen en kristallen nog meer te leven.

Iedere steen heeft zijn unieke geboortegrond, eigenschappen, trilling en energie. Door je open te stellen voor de energie van de steen zul je een wisselwerking ervaren tussen jouw energie en de energie van de steen. In deze wisselwerking kun je feilloos voelen hoe het werkelijk met je gaat. Er wordt je als het ware een spiegel voorgehouden met al je mooie en minder mooie kanten. Vanuit kwetsbaarheid en echt durven voelen absorbeer je de wijsheid van de steen. 

Mijn missie met Kristalmeester is dat je door het ervaren van de schoonheid en de energie van stenen je bewustzijn vergroot zodat je leert zien en accepteren wie je werkelijk bent. Mijn wens is dat je beseft hoe mooi en compleet je eigenlijk al bent en dat je vanuit dit inzicht groeit als mens en bijdraagt aan een mooiere wereld.

Kristalmeester 9,8 / 10 - 433 Reviews @ Webwinkelkeur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »