Ik ben Kristalmeester begonnen vanuit mijn enorme passie voor edelstenen, mineralen en kristallen. Edelstenen spelen een grote rol in mijn leven en hebben me altijd geholpen en ondersteund tijdens de lessen die het leven mij leerden. 

Het mooie van edelstenen is dat iedere steen zijn eigen unieke geboortegrond, eigenschappen, trilling en energie heeft. Wanneer je je openstelt voor de energie of trilling van de steen dan kan deze op verschillende manieren contact met je maken en je ondersteunen. Door met aandacht stil te staan bij de energie van de steen zul je merken dat er een wisselwerking ontstaat tussen jouw energie en de energie van de steen. Zelf voel ik bijvoorbeeld de energie van de stenen via mijn handen door mijn lichaam wervelen. Door contact te maken voel je hoe het echt met je gaat en de steen houdt je een spiegel voor met al je mooie en minder mooie kanten. Door je kwetsbaar open te stellen en echt in contact te komen met de steen kun je ontzettend veel leren van de wijsheid van de steen.

De missie van Kristalmeester is dat je door het ervaren van de schoonheid en de energie van stenen leert zien wie je werkelijk bent. Dat je beseft hoe mooi en compleet je al bent zodat je vanuit deze kracht en inzicht kunt groeien als mens en kunt bij kunt dragen aan een mooiere wereld.

Alle stenen in de webwinkel van Kristalmeester worden zorgvuldig door mij met de hand uitgezocht en alleen de stenen van de beste kwaliteit met de mooiste energie en trilling worden via de website verkocht. Alle stenen worden energetisch gereinigd voordat ze verstuurd worden zodat jouw energie makkelijk contact kan maken met de 'schone' energie van de steen. Kristalmeester verkoopt ook producten die bijdragen aan de verzorging van edelstenen zodat je lang van ze kunt genieten.  

Ik ben altijd opzoek naar de mooiste stenen en vul mijn webwinkel regelmatig aan. Alle foto's in de webshop zijn door mijzelf gemaakt en je krijgt bij een bestelling dan ook de steen opgestuurd die op de foto staat afgebeeld. Mocht je een vraag hebben of hulp nodig hebben bij het uitzoeken van een steen aarzel dan niet om even contact op te nemen via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@kristalmeester.nl. Bellen tijdens kantooruren mag natuurlijk ook, ik help je graag!

Martijn Antonius 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »