Gratis verzenden vanaf €50,-
Uitgebreide beschrijving bij iedere bestelling
Webwinkelkeur gecertificeerd!
Vertrouwd adres
Over Kristalmeester

Over Kristalmeester

Ik ben Martijn Antonius en ben Kristalmeester begonnen vanuit mijn enorme passie voor edelstenen, mineralen en kristallen.

Iedere steen heeft zijn unieke geboortegrond, eigenschappen, trilling en energie. Door je open te stellen voor de energie van de steen dan zal deze openen en contact met je maken. Je zult een wisselwerking ervaren tussen jouw energie en de energie van de steen. De steen laat je feilloos voelen hoe het werkelijk met je gaat en houdt als het ware een spiegel voor je met alle mooie en minder mooie kanten. Vanuit kwetsbaarheid en echt durven voelen absorbeer je de wijsheid van de steen. 

Mijn missie met Kristalmeester is dat je door het ervaren van de schoonheid en de energie van stenen leert zien wie je werkelijk bent. Dat je beseft hoe mooi en compleet je al bent zodat je vanuit deze ervaring kunt groeien als mens en bij kunt dragen aan een mooiere wereld.

Kristalmeester 9,8 / 10 - 420 Reviews @ Webwinkelkeur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »