Gratis verzenden vanaf €50,-
Uitgebreide beschrijving bij iedere bestelling
Webwinkelkeur gecertificeerd!
Vertrouwd adres
Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

 
Heeft Kristalmeester ook een winkel die je kunt bezoeken?

Nee, vooralsnog is Kristalmeester enkel een webwinkel waar je de mooiste edelstenen, mineralen en kristallen kunt kopen.   

 
Krijg ik bij een bestelling een overzicht over de werking van de stenen?

Ja, van iedere steen die je bij Kristalmeester besteld krijg je een beschrijving van de werking van de steen.

 

Ik wil heel graag weten wat een geschikte steen voor mij is. Kan Kristalmeester mij van advies voorzien?

Jazeker, stuur een e-mailtje naar [email protected]gmail.com en je krijgt zo snel mogelijk een antwoord. Kristalmeester heeft ook een pagina waar jezelf op klacht kunt zoeken. Wellicht dat deze pagina je al aardig op weg kan helpen.

 

Koopt Kristalmeester ook stenen van particulieren?

Nee, Kristalmeester koopt zeer zorgvuldig in en neemt enkel af van erkende handelaren en bij de bron zelf. 

 

Weet Kristalmeester wat dit voor steen is?

Regelmatig krijgt Kristalmeester een foto opgestuurd met de vraag om de steen te identificeren. Dit is echter heel moeilijk vanaf een foto. Het beste kun je dit navragen bij de winkel waar je de steen hebt gekocht. 

 

Heeft Kristalmeester ook...?

Kristalmeester heeft meer stenen op voorraad dan er online in de winkel zijn. De kans is dus groot dat de steen leverbaar is. Stuur gerust een berichtje met de steen die je zoekt en je krijgt snel een berichtje terug of Kristalmeester deze kan leveren.

 

Moet ik mijn stenen ook verzorgen zoals opladen en ontladen?

Leeshiermeer over de verzorgen van stenen. 

 

Zit er ook garantie op de stenen?

Kristalmeester doet zijn uiterste best om de stenen in perfecte staat te bezorgen. Natuurlijk kan tijdens het transport wel eens iets misgaan. Laat dit ons dan zo snel mogelijk na ontvangst (maar altijd binnen twee weken) weten en we zoeken een geschikte oplossing.

Mocht de steen op een of andere manier niet aan je verwachtingen voldoen dan kun je de steen altijd zonder reden van opgaaf binnen twee weken retourneren naar Kristalmeester. Voor meer informatie over stenen retourneren klikhier.

Belangrijk ook is om te realiseren dat stenen natuurproducten zijn. Stenen hebben een interactie met de omgeving en absorberen energie. Als gevolg hiervan zie je wel eens dat een steen kan verkleuren of scheuren. Dit is overmacht en niet te voorspellen. Voor veel mensen is dit een teken dat je de steen niet meer nodig hebt en dat deze zijn werking heeft gedaan. Kristalmeester kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het 'gedrag' van de steen.

 
Mijn bestelling is een cadeautje, pakt Kristalmeester de bestelling ook in als een cadeautje?

De bestellingen van Kristalmeester zijn heel goed verzorgd en een feestje om uit te pakken. De bestellingen worden niet als cadeautje ingepakt. 

 

Hoeveel kost het verzenden van de stenen en hoe snel kan ik mijn bestelling van Kristalmeester verwachten?

Kijkhiervoor meer informatie over het de kosten en snelheid van het verzenden. 

 

Ik wil mijn bestelling graag retourneren kan dat?

Jazeker, je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Voor meer informatie kijkhier.

 

Kan ik mijn bestelling ook afhalen bij Kristalmeester?

Nee, afhalen behoort helaas niet tot de mogelijkheden van Kristalmeester. 

 

Is de verpakking van Kristalmeester milieubewust?

Kristalmeester probeert zo milieubewust mogelijk te werken. Dit betekent dat de verpakkingsdozen allemaal gemaakt zijn van gerecycled materiaal. Ook het bubbeltjes plastic is gemaakt van gerecycled materiaal. Het groene vulmateriaal dat Kristalmeester gebruikt kan volledig worden afgebroken door micro organismen en ook dit is weer gemaakt van gerecycled materiaal. 

 

 

 

Kristalmeester 9,8 / 10 - 336 Reviews @ Webwinkelkeur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »