Verzenden & retourneren

 

Verzenden

Kristalmeester streeft ernaar om producten na ontvangst van betaling binnen drie werkdagen te verzenden. Mocht de levering om wat voor reden vertraagd zijn dan ontvangt u een bericht via uw aangeleverde e-mailadres. 

Kristalmeester maakt gebruik van Sendcloud voor het verzenden van uw producten. U krijgt altijd een Track & Trace nummer toegestuurd zodat u precies weet waar uw bestelling is!

De onderstaande verzendkosten worden door Kristalmeester gehanteerd. 

 

Nederland

Voor het verzenden van pakketjes binnen Nederland worden de onderstaande kosten in rekening gebracht;

  • PostNL Brievenbus pakketje €4,50
  • PostNL Standaard pakketje €5,95
  • PostNL Aangetekend verzenden €9,50

Verzendingen boven €65,- zijn gratis.

 

België & Duitsland

Het verzenden van pakketjes naar België en Duitsland kost altijd €9,00

Brievenbus pakketjes worden niet verzonden naar België en Duitsland

Verzendingen boven €125,- zijn gratis.

 

Retourneren

Uw aankoop retourneren? Geen probleem bij Kristalmeester! U kunt uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren.U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Let op, de kosten van retour artikelen die onvoldoende gefrankeerd zijn worden in mindering gebracht op het retour bedrag. 

Artikelen die tijdens verzending en/of transport beschadigd zijn kunnen niet geretourneerd worden.

Indien u gebruikt wenst te maken van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Kristalmeester geretourneerd moeten worden. U dient contact met ons op te nemen via [email protected] of download het herroepingsformulier en stuur dit vervolgens naar [email protected] alvorens het product te retourneren.

Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.