Afhalen

In overleg kan het product ook afgehaald worden bij Belenhoeve 8, 5708 VB in Helmond. U kunt dit aangeven tijdens het uitchecken van het product. Om een datum en tijdstip af te spreken stuurt u een mailtje naar info@kristalmeester.nl. Betaling dient vooraf plaats te vinden via de webwinkel. 

Verzenden

Kristalmeester streeft ernaar om producten na ontvangst van betaling binnen twee dagen te verzenden. Mocht de levering om wat voor reden vertraagd zijn dan ontvangt u een bericht via uw aangeleverde e-mailadres. 

Kristalmeester maakt gebruik van Postnl voor het verzenden van uw producten. U krijgt altijd een Track & Trace nummer toegestuurd zodat u precies weet waar uw bestelling is!

Voor bestellingen vanaf €100,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

 

De onderstaande verzendkosten worden door Kristalmeester gehanteerd. 

Nederland

Brievenbus pakketje     €3,50
Standaard pakketverzending   0 - 10 kg   €6,25
Aangetekende pakketverzending    0 - 10 kg   €8,60

 

België 

Standaard pakketverzending    0 - 2 kg    €13,00
Standaard pakketverzending   2 - 5 kg   €19,50
Standaard pakketverzending   5 - 10 kg   €25,00
Aangetekende pakketverzending    0 - 2 kg   €14,65
Aangetekende pakketverzending   2 - 5 kg   €21,15
Aangetekende pakketverzending   5 - 10 kg   €26,65

 

Duitsland

Standaard pakketverzending    0 - 2 kg    €13,00
Standaard pakketverzending    2 - 5 kg   €19,50
Standaard pakketverzending   5 - 10 kg   €25,00
Aangetekende pakketverzending    0 - 2 kg   €14,65
Aangetekende pakketverzending   2 - 5 kg   €21,15
Aangetekende pakketverzending   5 - 10 kg   €26,65

 

Retourneren

Uw aankoop retourneren? Geen probleem bij Kristalmeester! U kunt uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Let op, de kosten van retour artikelen die onvoldoende gefrankeerd zijn worden in mindering gebracht op het retour bedrag. 

Artikelen die tijdens verzending en/of transport beschadigd zijn kunnen niet geretourneerd worden.

Indien u gebruikt maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Kristalmeester geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kristalmeester.nl of download het modelformulier herroeping en stuur dit vervolgens naar info@kristalmeester.nl

Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »